Söndag

Idag är det en städ- och göra läxor-dag, usch! Men ska snart sätta igång.
Funderar på om det ens är lönt att städa mitt rum, det kan ju liksom inte bli mycket sämre än vad det redan är och städar jag så är det tillbaka till nuläget inom några dagar i alla fall..  Får helt enkelt ta att inse faktum, jag är en gris!

I fredags var jag och gloade på bio med ponken, Supersugen såg vi, verkligen SKIT rolig! Jag brukar inte vanligtvis tycka om komedier, men den här var nästan på "springahemochladdanersjälv"- kvalité!

Svullning

Nu tänker jag köra ett sånt där inlägg som många andra 16- åriga tjejer kör med, "Nu måste jag sluta svulla och tänka på mitt fläsk!", så jag tänkte stämma in i klubben för en gångs skull. 

I söndags hade jag och Richard myskväll, massa nötter och ostbågar till film.. Slakt att ligga på sängen ifrån 15.00- 23.00 ;) I måndags gjorde jag mitt bästa för att äta upp de massa nötterna och ostbågarna ifrån söndagskvällen, kanske i ren deprission att det är 5 dagar kvar tills fredag igen. Igår fikade jag mazarin med Amina. Och idag så åt jag lunch två gånger plus en saftig kanelbulle som jag köpte på pressbyrån påvägen hem ifrån skolan..  Grr vad mitt kolesterolvärde bör ligga på topp! Värsta är att jag totalt kommer att förtränga det här inlägget nästa gång som jag får syn på en påse turkisk peppar, mums..:)


Igen

Nu sitter jag här igen. Bara en och en halv timme senare. Har feting tråkigt! Alla tycks vara sjuka idag och vi har bara teoriämnen på schemat.. "Yaay!".
Allt har blivit så stressigt. Igår tänkte jag att det inte fanns nånting att göra, att det faktiskt är ganska lungt, men den jobbiga sanningen kom gripandes emot mig i morse.

  • GEMU läxa tills imorgon. Måste lära mig någon champagnelåt på piano.
  • Engelskabok tills nästa vecka att läsa ut, loveflummer.
  • 170 sidor till måndag på "Ett öga rött" att läsa
  • Samhällsarbete om ideologier för redovisning på fredag
Känns som att det kommer att bli långa kvällar den här veckan. Nyss var ju allting så bra. Ja, ja.. Som tur är har jag en mor hemma som bra på musik, så jag kan få lite hjälp på pianot i alla fall.



Nu är det 5 minuter kvar tills lektionen börjar. Har jag nämnt att jag har feting tråkigt? Jag och Mathilda sitter här och kollar igenom internets alla möjligheter, dock så verkar det inte ha så mycket att erbjuda eftersom att i alla fall playahead är avstängt. Grr... Tur att man är grym och har blogg.
Nu börjar matten i alla fall.. Tror jag.. Hundra tal om bråk och negativa tal väntar..Igen

Istället för att göra något kul på rasten

Ahhhh, vad jag hatar html! Satt hela kvällen igår och försökte fixa en snygg bloggsida, (hade ingenting att göra eftersom att det var Rhapsody in Rock på fyran istället för idol) men icke att det funkade. Förstår inte dom som har tålamodet för att skapa hela hemsidor med html då jag inte ens kan fixa en kul bakgrund.

Nu sitter jag i skolan. Den här dagen så missade jag som tur inte min sovmorgon, kollade många gånger på schemat för att vara säker på att inte göra samma misstag som förra veckan. Dock så fick jag springa ner till tåget i alla fall. Det blir alltid så för mig, när jag har sovmorgon så tänker jag att all tid i världen finns att göra allting på, äta lång frukost, duscha, kolla skvaller på datorn, sms:a, prata en stund i telefonen etc. Trots att sovmorgonen bara är en halvtimma längre än vanligt. Det är solklart en sak som jag verkligen vill ändra med mig själv, men som absolut inte tycks gå att ändra på. Att ha en bra koll på tiden och att hålla mitt rum städat längre än två dagar i streck känns som två stora omöjligheter.. .-.

Hissning

Verkligen skit lyx att youtube finns egentligen. Man kan ju verkligen hitta allt, typ.
Kommer någon ihåg serien "Vita lögner" som gick på TV3 för någar år sedan? Jag var i alla fall stormförtjust i den, spelade in vart enda avsnitt. Dumt nog, och för vad jag ångrar djupt idag så spelade jag över banden med en massa annat trux, då jag tyckte att jag såklart hade vuxit ifrån Vita lögner. Inte då! Skulle gör vad som helst.. Mja, nästan i  alla fall, för att få tillbaka dom där banden nu..
Gör därför en liten efterlysning. Någon som känner till vart man kan få tag på säsongerna? Skulle vara fett lyx! Och dom som inte vill göra det/ säga det för mig, så kan jag ju också påstå att min mamma skulle blivit grymt förtjust! Plus är väl att jag skulle få glutta på dom då och då i alla fall eftersom att mamma inte vet hur våran DVD funkar :)




Ett annat kap jag hittade på youtube idag. Haha, både jag och min lillebror skrattade oss lyckliga vill jag påstå ;)http://www.youtube.com/watch?v=pU3_pFvL8Lw&mode=related&search=


Lördag!!

Jäklarns mirakel! Gick upp klockan 7 i morse! Stor hyllning till mig!

Ska snart iväg med Lina till Nynäs och titta på kläder och senare vidare till Haninge för att kolla på lite mer kläder.. Mihi :) Jag känner att jag har varit lite oaktiv på bloggen ett tag, så jag passar på lite nu. Lite stressigt så det blir nog lite mer utav ett skitinlägg, men, men.

Jag var i Södertälje igår och klippte mig. Blev lite kortare än vad önskat, men så är det väl alltid. Tror inte att det varit NÅGON gång i mitt liv som jag faktiskt varit riktigt nöjd då jag lämnat frisörstolen. Ska alltid hem och trixa lite själv först innan jag kan tänkas vara nöjd och belåten.

11 September- Skitmorgon

Usch vilken morgon, känner på mig att den här dagen INTE kommer att bli så speciellt bra.  Började med att det blev tjafsigt på morgonen och ingenting stämnde.. Förlåt för det, allting!! Du vet vem du är ^
När jag kom till skolan kom jag på att jag såklart hade sovmorgon, hade naturligtis också sprungit upp halv 6 imorse.
Nu har jag i alla fall suttit här en stund, varit i centrum har jag också men där lyste såklart alla affärer med sin öppenhetsfrånvaro (Grr..Vilket hett ord det blev <--).
Jag vet att jag egentligen borde skriva om min birthday som var igår, för att jag antar att det hör till om man har en blogg. Att man skriver om allting som händer, men jag orkar helt enkelt inte nu.. Tänkte skriva igår, men det kanske dyker upp ikväll istället.. Eller så skriver jag bara DEN VAR GREAT!

FREDAG!

Nu har jag kollat runt bland jäätte många bloggar, men kan ta mig fasen aldrig komma på ett bra sätt att "starta" ett blogginlägg.. Så jag slänger helt enkelt in ett "hej svejs" o låter det stanna där :)

Igår kväll när jag gick och la mig hoppades jag verkligen att det skulle bli en riktigt bra dag idag, jag menar, är det bara fredag och man har sovmorgon så kan väl ingenting gå riktigt fel? Olyckligtvis så visade sig motsatsen..

Hade somsagt en låång sovmorgon imorse, men vaknade istället för att sova ut, gång på gång. Första gången utav en galen katt som vill ut och springa i hallen, andra gången utav en energisk hund som gillar att hoppa med blöta tassar i min säng, och slutligen tredje gången utav en lillebror som ville ha varm oboy. Som passat så var det bara för mig att stiga upp ur min varma (och nu så blöta) säng. Richard ringde mig några gånger därimellan också, men då hade jag vaknat till en aning, så han hann undan sin utskällning. ;)

På väg ner till tåget mötte jag Cicci. Bestämde mig då för att göra min saknade vän sällskap med bussen ner till stationen (brukar annars gå den korta biten), men det blev dock en tur jag aldrig gör om då jag har en tid att passa.
Busshelvetet var försenat och kom såklart sent till stationen där tåghelvetet också tutade iväg på momangen då vi klev av bussen. Hälvätesjäklaskit- SL säger jag bara (och 858:an!)!!

Om man ska börja planka och skita i att köpa busskort som hämnd?



Idag är det fredag och jag sitter här, uppkurad i mysbrallor framför datorn och har mer tråkigt än någonsin! Fanns verkligen nada att hitta på ikväll. Eller..Jo.. Mitt rum skriker efter att bli städat, och jag har verkligen bestämt mig för att göra det, men lockande känns det ju inte direkt..

Oh, justja! Nu är det bara TRE dagar kvar tills min birthday! Oh yeah.. Glöm för fasiken inte bort ;)



Positiv grej för dagen idag var att hela tågperrongen fick se Ciccis lite unika nervsammabrott då tåget åkte iväg ;)

Kuligt

Hej mitt namn är Susanna Norberg och jag bor i Stockholm. Jag är runt 50 år och jag är lärare på industriprogrammet på gymnasieskolan. På fritiden håller jag på med matte och målar dominobrickor. Jag har 6 barn. Jag har lila ögon och jag har svart hår. Jag älskar RNB och techno och min favoritartist är Aretha Franklin..

Som ditt förnamn sätter du din mammas andra namn och ditt efternamn tar du av din närmsta granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökt med buss och din ålder tar du av din moster.Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som piercingar (öronhänge räknas).Din hårfärg är samma som skjortan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken är sådant du inte kan tåla medan favoritartisten är den vars låt du senaste lyssnade på.


EN HELT VANLIG JÄVLA KAKA

  • Ett ägghelvete
  • l dl surkakao
  • Så lite smör som möjligt
  • Socker
  • Ingen jävla mandel
  • 2 dl bakpulver
  • 1 pkt fula russin
  • 1,5 dl allerginötter


     

    FYLLNING :

  • 1 dl tradigt vaniljsocker
  • 1 melon eller nåt
  • Sprit

    Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart. Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet fastnar ändå. Dunka ut skiten på matbordet om du kan. Garnera med krossad melon och sprit. Det spelar ingen roll... Skit i det då!


  • RSS 2.0