26 Maj

Det är när sommaren kommer som man börjar sakna..

Vaknade på det mest underbara viset i morse. Till ljudet av "Fatomen på operan".
Jag och Richard hade slagit på musikalen igår kväll. Det var hur bra som helst, men så småningom kände vi lätt att det började rycka smått i ögonlocken. Vi stängde av filmen och bestämde oss för att titta klart någon annan dag istället.

Jag sov såklart, som vanligt, som en stock och vägrade att vakna. Richard gjorde allt som stod i hans makt att få igång mig, men icke. Tills slut tröttnade han och bestämde sig för att själv slå igång filmen och fördriva tiden.
Och vad är väl mer underbart än att vakna till "Anywhere you go, let me go too, that's all I ask of you... ".

7 Maj- Domedagen

Han bjöd mig in, han bjöd mig ut. Det gjorde ont.. Det blödde lite grann.. Det var första gången jag drog ut en tand =)

Jag slemmar men får inte spotta, och jag dregglar men får inte torka mig.. Och jag kan inte prata inte . Madde goes ET!!

^^ Så lät i alla fall mina klagorop för inte mindre än sådär 2 timmar sen, jag har dragit ut en tand :(
Bedövning i halva, hela munnen så att jag inte kunde säga R eller K. Men nu har det släppt i alla fall, och jag har istället fasans ont i munnen och mår illa. Inte blir det bättre av att ajg inte fått äta någon mat än, bara druckit en massans proteindrinkar med sugrör..
This sucks, jag vill ha en daimstrut..
På torsdag ska jag dra ut en till..

1 Maj

Nu är vovsen här !! Jag vet att jag varit dålig på att blogga på sistone, och jag kan inte heller skylla på den långa helgen och att jag har haft mycket o göra.. För det har jag faktiskt inte, inte alls. Jag har suttit mycket vid min nördplats och haft jätte mycket att skriva om, men jag har helt enkelt varit för lat och inte orkat :)
Men nu ska jag uppdatera lite grann i alla fall. I lördags kom den där efterlängtade jycken, Kasper. As söt är han (sådan matte, sådan hund? nejdå.. (A) ) Fast fiser och sover gör han ju förstås konstant, så pass mycket att jag och Lena funderar på att starta en orkester tillsammans med hennes rapande hund (kan allt bli succé!).
Valborgsmässoafton blev inte alls vad som var tänkt, men ganska lyckad i alla fall. Jag o Rille skulle möta vänner på Lövhagen, men det slutade istället med att vi knallade Ringvägen runt (JAG. MADDE. GICK. FRIVILLIGT. -STOLT-(!)). Kvällen slutade med att vi missade bussen hem, väntade på ett förseenat tåg, gick hem med skavsår och åt sedan nachos utan köttfärssås.
Mest lyckat var i alla fall när jag försökte åka stålmannen på Svandammsskolans linbana :)

image11 Lika söta är de båda två, och fiser gör dem likaså! Hihi madde goes fyndig..:)


RSS 2.0