Året som gått

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har druckit absint, haha. Kommer aldrig hända igen! 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften:)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bara en bekant
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Småland
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nix!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Min 18- årsdag, helt klart!
8. Vad var din största framgång 2009? Ehmm.. Jag har jobbat på två olika mcdonalds och tjänat ihop lite pengar
9. Största misstaget? Vad man inte dör av gör en starkare, jag kan inte komma på någonting!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hade urinvägsinfektion från och till hela våren, men bortsett från det har jag mått fina fisken :)
11. Bästa köpet? Min kamera! Men den var från mamma:)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och mascara kan jag tro
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Den där "barappapappa pa" låten, det var Hultsfred!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och, sjukt mycekt glada stunder som jag aldrig har upplevt på samma sätt! Samtidigt en del tråkiga händelser.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Odlat fram mer skinn på näsan
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig
18. Hur tillbringar du julen? Tillbringade den tillsammans med familj och en stor julskinka.
19. Blev du kär i år? Kärare!
20. Favoritprogram på TV? Friends, lika bra alla år!
21. Bästa boken du läste i år? Marian Keyes- Är det någon där
22. Största musikaliska upptäckten? Lady Gaga, haha, men på riktigt :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Mitt keyboard!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nepp, haha
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt middag med Ellen och min syster, sen bar vi av till Cattelyn och träffade mer underbara människor!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Hemlis
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? För mycket jeans och linnen.. 2009s garderob har varit den tråkigaste
29. Vad fick dig att må bra? Min pojkvän, han är min stora solstråle!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jessica Alba, men mest att jag hade varit sugen på att vara henne själv, haha

Nyårsafton

God morgon! Idag är det nyårsafton, nyårsafton, nyårsafton!

Skulle bara säga det.



Här har vi mig och mina två pärlor från förra nyår!

20 December

När förnuftet säger en sak och hjärtat en annan.

Åh, kan ingen bara bestämma åt mig?!


Cutiepie

Idag tog jag mig ann ännu ett försök att gå ut med kameran, men sheat så kallt det var. Kom in snabbare än jag kom ut ungefär. Satte mig med en varm kopp te istället och redigerade en del bilder från juldagen.

Här har vi lillebror nummer 2 som fick ryka ut som modell!



Har slarvat lite i pannan, men det kan ni ju låtsas att ni inte ser.. :)


Köttbullamacka

Uäh.. Sitter här och försöker trycka i mig en köttbullsmacka med rödbetssallad. Jag som inte ens gillar rödbetssallad..
Ska snart åka och fira Caroline som fyller 19 idag (!) och tills dess behöver jag lite energi, mest för sakens skull. Har faktiskt redan ätit en hel del med Sissel idag, först Burger King.. Sen fika på Donken, hehe.

Jajjamen, där kom en sånn där uppdatering igen. Jag äter alltså rödbetssallad just nu, bara så ni vet.

25/12

Tänker exakt ett år tillbaka. Minns hur pirrig jag var, minns hur glad jag var, minns hur kär jag var. För exakt ett år sen bestämde vi att vi skulle vara vi.

Idag kan jag fortfarande påstå att jag är lika pirrig när jag ska träffa honom, lika glad när jag är tillsammans med honom och om det nu går så blir jag kärare och kärare för varje dag. Jag har hittat min rockstar, min prins, mitt allt!

Finns inga gränser för hur mycket jag älskar dig Henrik. Idag är det våran årsdag, önskar du var här!


Systemkamera

Äntligen, äntligen, äntligen! Gissa vem som numera är ägare av en systemkamera? Jo, jag!!
Ni som känner mig och ni som läst min blogg vet hur mycket jag velat ha en. Äntligen ska jag ge mig själv lite rättvisa på fotolektionerna, haha.
Tack så mycket mamma!

Tänkte gå ut och fota idag, men på grund av vädret så blev det inte så. Istället föll min lillebror offer för kameran. En rätt snygg kille, eller hur?




En liten uppdatering

Dagen före dopparedagen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känns som att mitt liv är ganska likt andras för ögonblicket. Sista julklappshandlingen avklarad, mina tår fryser och jag har tryckt i mig en svettig panpizza till lunch. Urk.. 
Just nu sitter jag och suger på salta lakritspastiller. Riktigt känner hur tandköttet blöder, men det är gott så det är värt det. Godis med lite extra sting liksom.

Tänkte föresten bjuda på lite julkänsla idag. Jajjamensan, gnugga öronen nu! Här kommer världens bästa jullåt (i Fredrika Brémer version dessutom) - Fairytale of New York!


Bara ost annars ju

Tydligen står jag helt ensam i min kamp o att brieosten ska ätas som den är. What tha fuck liksom?


Musique

Usch, jag är känslig idag. Hittade dessa två akustiska versioner med Dead by april på Spotify, sen dess har det varit repeat och gråtkalas.



Fast i Ösmoland

Klockan 7 ringer pappa för att berätta att det är stora förseningar med tåget. Tittar ut genom fönstret och ser en grå dimma av virvlande snö, klart som fan att det är strul med tågen då. Hur som haver, gick upp ändå, åt frukost, jada jada jada.. Vid halv 9 är jag redo att kliva ut i stormen men just som jag är till att gå kommer en snögubbe till mamma in genom ytterdörren. Hon erbjuder skjuts till stationen och jag är inte den som är den som tackar nej. På med mössa och vantar, mamma skrapar rutor och vi rullar snart iväg.. Men ja, långt kommer vi inte, till brevlådan ungefär. Mamma går ut och skottar men det resulterar bara i en vallgrav som vi inte kan rulla upp ifrån.
Det hela slutar med att jag får gå ut och putta på där bak och då rullar det ska ni veta! .. Fram till grannens uppfart ungefär. Jag går ut och puttar lite till, dock utan resultat och vid det här laget ger vi upp.

Mamma traskar iväg till jobbet och jag riktar in mig på att ta nästa tåg. Pulsar iväg på vår oskottade gata till busshållplatsen. Väntar, väntar, väntar. Ingen buss kommer. Vid kvart över (det anslutande tåget går kvart över) vänder jag på klacken och går hem igen. Just när jag kommer innanför dörren ringer pappa och säger att det är växelfel och stora förseningar på pendeltågen och alla bussar från Ösmo är insällda.  

Ja, jag är helt enkelt fast i Ösmo. Behöver jag tillägga att det räcker med snö nu?


Paff

Upp kvart i 6, värma gröt, sminka sig, borsta tänderna, pulsa i snön till bussen, vänta på bussen, ingen buss kommer, buss kommer i sista sekund, får springa från busstation till tåget, inget tåg kommer, väntar, tåg kommer försent, hoppar av i Handen och pustar ut i rulltrappan, ser ett bekant ansikte.. Hm.. Vem är det där? Oj, men är det inte min pojkvän som står och röker vid Pressbyrån?

Haha, jag blev så jäkla paff! Där står ett ansikte jag är så van att se, men när det ansiktet befinner sig på fel plats och vid fel tidpunkt kunde inte hjärnan koppla vem det var. Men du bor ju i Sollentuna var det enda jag kunde tänka, förstod såklart att han sovit hos sin kompis som bor i Haninge, men ändå, det enda som repeterades i mitt huvud var bara den meningen. Det var först när det ansiktet kom fram och gav mig en puss som jag kopplade det.

Världens bästa start på dagen!

Jag är riktigt patetisk när jag är trött

Okej, jag viker mig och tar tillbaka mitt förra inlägg. För nu räcker det med snö tycker jag.

Ett annat konstaterande jag gjort idag är att jag är en riktig bitch när jag är trött. När jag är trött tycker jag riktigt synd om mig själv, jag tycker att alla andra är dumma och alla gör fel förutom jag själv. Går någonting snett så skyller jag på andra och jag får dessutom psykbryt på minsta lilla grej. Jag är som en gravid kvinna, proppad med hormoner. Som en sockerberoende utan kakor. Som en storrökare utan cigg. Så är jag när jag inte får sova.

Morgonen efter är jag mig själv igen, då ber jag om ursäkt och skäms som tusan.

  Förlåt pojkvän..!


Krokodil krossar vattenmelon

Hjälp!


Julprat

Vilken härlig känsla! Idag har jag städat, pluggat och bakat lussebullar med knattarna. Har även fått upp julstjärnan i mitt fönster och just nu sitter jag bara och njuter. Pustar ut efter att ha hunnit med så mycket idag, finns nog ingen bättre känsla än så. Då man känner sig helt klar och att man faktiskt har åstadkommit något bra under dagen. Dessutom så strålar min stjärna ut ett sånt härligt ljus i rummet. Det ljuset upplever men bara några veckor om året och jag tycker det är helt underbart när de veckorna är här!

På tisdag ska jag och Lenapena åka till Rusta för vår årliga julklappsshopping. Ska bli så skönt att få bort den stressen! Dock kommer det inte bli så bra som vanligt. Eftersom jag slutat jobba lever jag numera bara på studiebidraget och det kommer helt klart att synas på mina julklappar. Snyft... Men jag ska göra det bästa av situationen, Rusta brukar hålla god standard för oss fattiga studenter.

Men nu ska här bjudas på julnostalgi! När jag var liten dansade jag hejvilt till den här låten.



.. Är det bara jag som tänker på gröt när jag hör killen sjunga?...


Mysigt!

Snö, snö, snö.. Äntligen säger jag bara! Får räkna med blöta och kalla fötter, rinnig maskara och torra händer, för snö hör julen till! Basta.

Idag har varit en väldigt mysig dag. Vaknade hemma hos Henkefjonk, sen for jag vid 5 och var hemma lagom till godis och tvprogram med mamma och knattarna. Nu har jag dock städning som väntar, imorgon (vi satsar på att bli sist i Ösmo varje år) ska julstjärnorna opp!



Måndag

Jag har försovit mig lite. "Oups!", hehe..

Söndagshumör

Oj, oj oj. Igårkväll var fantastisk! Idag är jag trött, somnade som vanligt numera inte i natt utan i morse. Och upp gick jag också imorse. Känns ju bra att jag ska kämpa med mitt svenska- arbete idag, det känns vääldigt bra.

Har för övrigt lovat mamma att städa och sätta upp julstjärnorna idag. Tja, vi får se hur det blir med den saken..

Förkyld

Ah! Ögonen rinner och det sårar under min näsa, det regnar ute och mitt hår är torrt. Men vad gör egentligen det? Ikväll ska bli en rolig kväll och jag är redigt peppad! Jajjamensansa.


Fredag

Då har man nyss fått prov och en muntlig redovisning på halsen. Tack för det Mr Samhällskunskapslärare.

Nåväl. Idag är det fredag. Fredag, fredag, fredag!

Det var nog bara det, att det är fredag, alltså.

Jag gillar mutor



Idag var jag och Mathilda på Saco- mässan i Älvsjö. Är det någon som ser en röd tråd i vad jag tänker plugga till i höst? Någon?

I botten där ligger även en broschyr för en bartenderutbildning, men det var endast för att de delade ut gratis läsk. Där ligger också ett litet häfte för någon teknisk utbildning, jag gissar att de var de som delade ut Veckorevyn?

Ja ni.. Jag är lättköpt.

Han äter inte med ögonen i alla fall

Jag och Henrik äter brieost. På vänster sida ser ni min ostbit, på höger ser ni Henriks. Är det bara han som är redigt konstig eller brukar ni också skala er brieost?



Det är utanför mitt förstånd, men jag gnäller inte. Det blir ju mer mögelkanter för mig att gnaga på.


Idag

Ibland önskar jag att jag var liten igen. Då var det bara att gråta lite sen skötte mamma och pappa sakerna som var jobbiga för en. Oftast.

Det vore rätt soft om det var så nu också faktiskt.

 


Duuttig

Jo yes, nu ska ni få höra! Gissa vem som låg i sängen redo att sova redan halv 8 i går? Och gissa vem som var uppe och kokade kaffe kvart i 6 imorse? Och hörrni ni ni, gissa vem som var i skolans gym och svettades klockan åtta? Jo, jag! Jag, jag, jag!

Hujedamig.

RSS 2.0