Dagens dag

Att försöka få ihop ett blogginlägg samtidigt som man är aktiv på MSN är inte lätt, för min del faktiskt helt omöjligt. Nu har jag loggat ut och försöker att rikta fokusen hitåt.

Idag åkte jag en timme tidigare än vanligt hemifrån, innan jobbet stod det sko- och termosjakt på menyn. Under en halvtimme vankade jag av och ann på H&M, hållande ett par vita 38:or och ett par svarta 37:or. De vita 38:orna satt nästintill perfekt, men de svarta 37:orna var ju så mycket snyggare.. Jag skäms för mitt sätt att tänka och för paret jag valde, så det förblir en hemlighet vilka skor som fick följa med mig hem, men jag kan åtminstone avslöja att mina stortår kommer att bli böjda permanent.

Efter en alldeles för lång skojakt fick jag rusha min häck över till Ö&B. Där köpte jag en efterlängtad muggtermos, impuls(choklad)reesen samt en ännu mer impuls geisha- chokladkaka. De två minutrarna jag sen hade kvar att springa till jobbet funderade jag seriöst på om jag har ätstörningar, men det skulle faktiskt göra detsamma.

Just nu provar min nya termos (ett visst barnstadie kommer man aldrig över) och glufsar i mig Reesen. Imorgon blir det jobb sen tillbringas kvällen hemma hos Natta. Jag anar ådåd för att gå upp lördagmorgon..


En natt på museet 2

Pustar ut med en stor kopp vaniljte.. Okej, här kommer lite uppdate!
Det känns så tråkigt att skriva att jag har jobbat som fan, så jag hoppar helt enkelt över den biten och halkar istället in på att jag varit på bio med småknattarna, fräschat upp mina kockskills med Lena samt gosat med min prins.

Jag hade egentligen tänkt att utveckla det här inlägget lite mer, men det känns just nu lite roligare att rätta till bloggdesignen. Men ge er till tåls, jag ska berätta om broccoligratängen..

- En marängswisch! .. Eller vad fan det nu heter..

Intensivpassen för den här sommaren är igång, och donken är något som med all sannolikhet kan sätta sig på skallen.. Om nätterna drömmer jag om att göra cesarsallad, radda upp muggar med fanta, tappa milkshakes i golvet, stämpla in försent efter min rast- you name it! Här om morgonen svarade jag min väckarklocka med "Ett ögonblick tack.", då jag stått dagen innan (för länge) i DT:n.

Trots mitt klagande (säg nån som inte klagar på sitt jobb), så trivs jag ändå med att jobba. Det är spring hela tiden, men det är ett skönt spring. Man hinner inte med att tänka på annat än det som är i nuet, det gillar jag. Men jag önskar dygnet hade fler timmar, vill hinna med familj, vänner, pojkvän samt mig själv också innan skolan tar sin snart.

Nu avslutar jag den här dagen med ett glas pepsi, ska allt försöka att få i mig 8 timmars sömn i natt.

7 timmar kvar tills väckarklockan ringer

Sömnlös, kan inte sova, bara en massa tankar, är stressad, kan inte sova, tänk om man inte fick använda kommatecken.

RSS 2.0