Min låt till Dig


De får gärna skjuta upp julen en vecka. Känns inte som att man har hunnit "längta" än..

Det har inte varit en sånn där jätte bra dag idag. Babe åkte hem till mormor sin imorse och jag stannade kvar hemma för att vara nyttig och bra. Då jag förklarar att min dag ska vara just "nyttig och bra" börjar ni troligtvis förstå varför jag börjar inlägget så taskigt. Jag har städat mitt rum (med att städa så talar jag inte bara om att jag har plockat upp kläder i från golvet, nej nej, jag har dammsugit och tvättat min spegel med såpa också!) ätit gröt OCH jag har pluggat matte.
Dock så har jag gått och blivit sjukling. För bara en vecka sen så hoppades, hoppades jag verkligen på att få bli sjuk pg.a tillfälligskoltrötthet, och nog kom det sjuka trotsallt, men lagom till jullovet..

Imorgon ska jag åka till syster efter skolan och titta på hennes nya lägenhet och dessutom ska vi också handla de sista julklapparna. Känns så sjukt stressigt med att julen redan är här. Då mina småbröder tossat runt och skrikit att det bara är "8 DAGAR KVAR!" har jag knappast undgått att få missa det.  Har fortfarande två julklappar kvar att köpa, mammas Uggla-skiva och Richards-hmhmhm..Varför jag skriver vad mamma ska få och inte Richard är självklart för att mamma inte ens vet vad varken blogg eller internet är, så hon får inte reda på det i vilket fall (med risk att låta elak ).Vad som dock inte stämmer ihop med min julklappshandel är min julbudget, förstår inte hur det har gått såpass fel. Har visserligen fått betalt 250 kr. utav lucia-firandet förra veckan, men i alla fall, det går inte i hop med min plånbok.
Ännu en sak jag måste skriva med i min lista för saker jag inte klarar av.

Pengar, hålla ordning och mitt konsiga tidsperpektiv.

Fast den här var ju ännu kuligare!


Centrala Lund

Kille ~15 läser tidningen och pratar om en annons för en affär som säljer damkläder.
Killen (konfunderat): Vadå DAMP-lagg?!


Tjuvlyssnat.se

Buss 625 mot Norrtälje

En man i medelåldern sitter och pratar i mobiltelefon på en glest befolkad buss.
Mannen i mobiltelefon: Är du seriös eller? Så du ska alltså operera dig till kvinna, ha sex med Brad Pitt, operera dig tillbaka till man, för att sedan kunna skryta om att du legat med Pitt för att få fler ligg?
Två tjejer ~16 som sitter några säten längre fram hör telefonsamtalet och börjar skratta högt.
Mannen i mobiltelefon: Ja, och nu sitter det två tjejer här på bussen och asgarvar åt att du är så jävla dum i huvudet.


 

Liiite kul i alla fall ;)!

Marcus Öhrn

Nu har jag varit igång på youtube igen och hittat en ny cirkellåt!
Marcus Öhrn ifrån Noice 2004 sjunger "Oskyldigt Blå" av Ted Gärdestad. Kan det bli bättre?!
Tror inte det va..

http://www.youtube.com/watch?v=l2zTuPnMMxQ&feature=related

Cirkellåt somsagt..

Har fortfarande inte lärt mig hur man klistrar in youtubefönster, så det här får duga så länge.
Idag är det bara 20 dagar kvar tills det som alla pratar om att det bara är 20 dagar kvar till. Jag säger samma sak som dom: "Hur kan det redan vara dags?!".
Ska slå slag i saken i alla fall nu i helgen. Då ska jag sätta igång med lite julklappshandling och sen kaanske pepparkaksbak hemma. Pinsamt nog så har vi inte fått upp våra adventljusstakar i fönstren än..

Igår hade jag uppvisning på Kulturama. Fick ÄNTLIGEN sjunga min "This Love" låt utav Maroon 5 som jag nästan alltid har velat sjunga till fint komp., i alla fall enda sen jag hörde de fina versionerna Idol 2005 gjorde på den.  Men nu är det gjort somsagt.
På måndag ska vi har lunchkonsert i Ladan med Beatles-tema 12.00! Kom och titta dårå! :D

http://www.youtube.com/watch?v=JNVf9kPXldo
(Är människan inte bara hur bar som helst som sjunger precis i min musiksmak?! Här i Magnus Uggla-stuk :)


.

C, du kan alltid komma hem till mig om det är något :(  Vi kan sova skavfötters!

RSS 2.0