Tummen upp!

Som redan nämnt är det inte min toppdag idag. Just när jag slagit mig ner framför datorn och börjat skissa på mitt personliga brev till jobbsök, ser jag i ögonvrån den här varelsen komma krypandes nerför väggen där jag sitter.


(Om ni undrar om jag klippt bilden för att få långfoten att se större ut, är svaret ja.)

Drämde med ens till den med en ihoprullad tidning, men då den inte dog på studs drämde jag till ytterligare en gång. Jag drämde till så hårt att den föll av tidningen och var nära på att landa mig i håret i stället.

Inte min dag idag

En del bilder går helt enkelt inte att få till rätt framifrån. Ibland får de inte heller riktigt plats i bloggen.

Nu ger jag upp, lite knasigt får det faktiskt lov att se ut ibland.

En lugn lördag

Vintermyset jag pratade om igår har nu satts igång för fulla muggar. Det är te och det är ljus. Massvis med ljus!


Tror inte det går att köra bil

Vaknade för en halvtimme sen. Har jag vänt på dygnet? Svar ja.

Tog mammas starka hostmedicin igår innan jag gick och lade mig, och jag har bokstavligen sovit som en stock. Dock inte smärtfritt.
Drömde två mardrömmar på raken. Den ena involverade en stor tant som ville äta upp mig och min syster, den andra involverade två sotiga(sotiga som att de faktiskt var sotare) dvärgar som ville äta upp mina småbröder.

Nä, fy och tusan, aldrig mer denna hostmedicin.

Lite tidigt dock

Igår klickade jag och Henrik upp den första julmusten och bara några timmar senare föll den första snön. Så jäkla mysigt när man är inomhus och med en varm kopp te kan kika ut på de fina kontrasterna på andra sidan fönstret.

Så länge jag befinner min inomhus och inte drabbas av blöta fötter och försenade tåg, tycker jag att vintern är riktigt mysig!Här är en bild på den första snön år 2008. Datumet var den 22 november.


Jag hann inte..

Det här är ju bara för roligt, tycker jag. Tänk vad Google kan få till det ibland!


Miss Lady Gaga

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Shit vad Lady Gaga är bra!
En sådan otrolig, fantastisk röst. Sen att hon är sådär härligt konstig är ju bara ett plus i kanten.

Go Gaga!
Månaderna efter studenten är ett mellanting

Idag kom jag hem efter tre supermysiga dagar hemma hos baby. Från att ha spenderat tid med en annan person i en trång liten etta, till att komma hem till ett stort och tomt tvåvåningshus. Det känns.. Ensamt.

Längtar så in i nordens tills jag har mitt fasta jobb, att jag har en inkomst att lita på och äntligen kan spana in en lägenhet. Längtar tills vuxenlivet tar sin start på allvar!


RSS 2.0