21 Mars- 12 veckor kvar!

Nu är det sista intagningsprovet klart!
Känns jätte skönt.. Har fasat och varit så osäker inför dem så länge, och nu är dem över. Allihop!
Som tack för att jag (till mig själv) orkade hasa mig upp imorse, ta mig till Liljeholmen och göra intagningsprovet så köpte jag, i min väntan på tåget, en ny tröja, massa örhängen och en cheeseburgare (det bästa).
Jag vet, just nu skriver jag som att det var jätte hemskt att göra intagningsproven, men det är bara för att jag är så himlans trött , missade det närmsta tåget hem och inte hinner spela något The Sims ikväll.
Faktiskt så var det ingen fara att göra intagningsproven. Ingen fara alls. Det var faktiskt skit kul! Roligt att träffa en massa människor som har exakt samma drömmar och hopp som jag!
Men nu ska jag duscha och sen göra en del religion (faktiskt ett roligt ämne att plugga till, för en gångs skull!).

Imorgon är det torsdag. Torsdagar är sköna, för då kan man säga att det bara är en dag kvar till fredag...

7 Mars

Och jag tänker inte ta självmord, för då får jag ingen cola! Så lätt lurar du mig inte.. - Så det så!

5 Mars

Nu är jag hemma ifrån Finlandsresan.. Känns lite tråkigt, som alltid att åka ifrån allting, men ändå..
Nu sitter jag hemma, på mitt älskade rum och äter viking-lakrits! Känner mig som ett rejält svullo, men det får man faktiskt ta. Under helgen har jag faktiskt bara ätit potatis och kakor!
Fast o andra sidan så var vi på buffé idag. Kände mig så otroligt bortskämd och lycklig då jag hade fri tillgång till läsk- och ost hörnan! Isch så kissnödig och mätt jag var då sen..
Fast nu efter att ha varit vaken sen klockan tre inatt, lyssnat på finsk karaoke och passat småbröder i bollhavet så känner jag mig ganska snosig.. Så, God natt!

1 Mars

Ny favoritlåt! Fy tusan vad bra den är ->http://www.youtube.com/watch?v=GOtS7rIHMIQ (Me love YouTube<3) 

Idag åkte jag för andra gången fyrhjuling helt själv! Eller ja, Rille satt bakom mig, men jag skötte i alla fall gasen.. Själv så tyckte jag att det gick väldigt bra, att jag var rena naturbegåvningen, men Rillen tyckte att det gick lite väl långsamt och bad mig ständigt att öka så att jag skulle hinna med bussen.

Haha, när vi väl satt där på våran puttrande fyrhjuling så såg vid en parkerad lastbil framme vid vägkanten och ja, dess förare sittande i en buske brevid.. Och tja, utförde sina behov(!).. Självklart så satt ju dåren också på samma stig som jag och Rillen behövde köra för att komma fram. Jag mitt nötskal kunde ju självklart inte hålla mig för skratt, vilket gjorde att jag apgarvande, ca. 1 och 1/2 meter ifrån snubben, och självklart stannade fyrhjulingen också. Vad säger man till en till en snubbe som bokstavligt talat sitter och skiter på vägen upp till bussen? "HEJ!"?
Jag och Rillen tyckte i alla fall att det enda rätta var att generat, fnissande hoppa upp till busshållplatsen. Vilket vi också gjorde. Och snart dök även gubben upp igen, generad, och körde sedan puttrande iväg med sin lastbil...
En sån här sak är dock bara en sån som jag och Richard TYPISKT råkar ut för!

Imorgon åker jag till Finnlandet.. Hur ska jag klara mig utan den minsta konatkt med Richard?
Visserligen så har jag ju min bok Änglar utav  Mariah Keyes, som jag väl länge sett fram att läsa, och mitt ko-korsstygn.. Men det är ju inte riktigt samma grej som att krama och pussa på sin pojkvän..
Tack och lov så finns det i alla fall SVT i Finland, så jag missar ju i alla fall inte melodifestivalen :)

Men nu ska jag gå och sova! Kommer tillbaka till internetcivilisationen i nästa vecka (sakna playahead och OC)! c(: Take care!

RSS 2.0