Singing holabandola

Sångkonsert idag. Tråkigt, för det gick rent ut sagt bajs. Jag kände mig som "hej kom och hjälp mig" uppe på scen, det kändes faktiskt inge bra. Nej, noll toasters på det alltså..

Nu ska jag tröstäta! Nachochips med hothot salsa. Skulle kunna leva på det, om inte nästan rann så förjäkligt.

25 April

Fan, vilken sjukt bra dag det här kommer att bli!
Vaknar klockan 12, solen storlyser in genom fönstret. Det finns ett helt paket mjukost i kylen (då kan jag äta hur många mackor jag vill utan att få dåligt samvete).

Ikväll blir det färd av (avfärd) till Ellen. Majskolvarna ska med, Lena ska med, Henrik ska med. TILL ELLEN! Fasen, bara människor man tycker hemskt mycket om..

Idag ska inget gå fel. Kanske ska upp till Torvalla och simma lite innan det blir avfärd, annars ska jag städa mitt rum, ev. skicka iväg lite jobbansökningar.. Hinner jag blir det att sola magen lite i solen också!

-Solpuss på bloggens näsa!-

21 April 2709

Nu är jag här, precis som förväntat och håltimmen är i fullgång. Bara 45 minuter kvar nu, sen blir det en aukustisk ensemble på två pers.

Sjukt trött, slog till med en försovning i morse och morgonen blev inte alls lika ljuv som gårdagens. Upp, hetshets, macka, hetshets, te på det! Fylla ipoden, starta om datorn, tvätta luggen i handfatet, smink!!.. Ready for action!

I natt blev det ett underligt drömmande. Baka kladdkaka hemma hos Stoffe, utan kakao och sen gömma den hemma i min garderob.

Nej, nu går det faktsikt inte bra, och jag är hungrig som ett as. Nu får någon komma och göra mig sällskap!

Singing the songs, thinking this is the life

Bra dag, bra dag! Somnade med persiennerna helt uppdraga och vaknade i tron att jag låg på en solig hawaiistrand. Gött, gött :)
Kulturhistoriaprovet som jag pluggade på igår gick riktigt bra, pluggmässigt. Satt från 5 till halv 11, inräknad kaffepaus, tepaus och smörgåspaus.. Men det gick ju:)
Hur provet resulterade vet jag inte svaret på än, och jag vågar heller inte yttra mig, men det kändes bra till tusen!

Dagen flöt sen på med matte och som belöning på det sen fotolektion. Vi var bara 3 stycken på fotot idag, men det var nog den bästa lektionen på länge. Jag och han som jag aldrigkommerihågnamnetpå var ensamma i labbet hela lektionen. Älskar att vara inne i fotolabbet, det är så himla harmoniskt! Svart rum med rödlbeysta lampor, vatten som rinner runt, runt.. Det enda man koncentrerar sig på är att skärpan i bilden ska bli bra. Harmoni somsagt! Idag med extra, då man inte behövde köa till materialet..

Nu ska jag krypa ur mina tofflor och krypa ner i sängen. Imorgon ska jag upp sjukt tidigt för att vara tisdag. Dags för mitt första hemliga möte kl. 8.30. Efter det har jag hål i många, många timmar.. Hoppas mötet blir värt det.

Puss och galopp! Imorgon ska jag och mitt CV ut på projekt "hitta nytt jobb"!

Sjukt glad, men om annat snurrig!

Underbara morgon! Idag ska det bli en så sjuinihelvetes bra dag. Himlen är blå, fåglarna kvittrar och en fika är bestämd med Lena i Nynäs. Som den underbara grädden på moset har jag ärvt min systers ursnygga stövlar och idag ska dom göra sin debut på mina fötter!

Aningens snurriga morgon. Springer upp ur sängen, springer in i duschen, springer i mig två mackor, springer fram till klockan.. Och inser att jag inte behöver ta kvart i 1 tåget för att vara framme i Nynäs klockan 2! .. Man lär sig att ta allt chill!

Underbara lov, imorgon åker jag hem till min baby och stannar där med honom länge! Lördag blir sen min sista dag på Mcdonken, sen blir det långa naglar, fransk manikyr och snygga örhängen- dygnet runt!

De går bra nu, kompis de går bra nu!


RSS 2.0