Aniv von Borche- visningen

Hihi, titta vad jag har hittat! En video på modevisningen för Aniv von Borche där jag och några klasskompisar stod för sminket på modellerna. Runt 3:24 är det ungefär en millisekunds filmande där jag lägger eyeliner på Borche himself. En liten millisekund somsagt och man ser bara en bit av min nacke, MEN ÄNDÅ! (:D)


Puh

Vaknade illamående av nervositet i morse. Dagens schema bestod nämligen av kursprov på masterutbildningen och sedan jobbintervju med provsminkning strax efter det. Uhia mig, drömde mardömmar om att modellen inte kom till provet, och att min sminkväska försvann lagom till intervjun. Puh, men nu kan jag äntligen slappna av!

Vågar inte säga varken plus eller minus om hur det gick idag, men jag hoppas att det gick bra!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova järnet tills imorgon! Öppet fönster och nya lakan- utvilad here I come!


Åketråk

Sitter hemma hos pojkvän (och pojkvän är och jobbar) och bara tråkar. Usch vad det känns som att jag klagar hela tiden, men mitt huvud snurrar helt klart i en storm av stress just nu.

Jag har en tvåsiffrig summa kvar på kontot och lönen kommer inte förens på tisdag. Min utbildning är slut om två veckor och jag har fortfarande en del lektioner att ta igen (lektioner som har påverkats av att jag inte haft modell/modell inte dykt upp). Har prov i specialeffekter på torsdag och jag har ännu inte fått tag på en modell som vill ställa upp. Jag vill bara gaaaah!

Så nu efterlyser jag:

* Någon som vill sitta modell åt mig till mitt prov på torsdag? Kille som tjej, gammal som ung. Allt jag behöver är ett ansikte!

* Är det någon som är 60+/ känner någon 60+:are som skulle tycka det vore roligt att komma till min skola och bli sminkad? Det skulle vara guld värt om någon kunde ställa upp!

Nu ska jag snart släcka ner, lägga mig i sängen och titta på ett maraton av Glamourama. Imorgon ska jag tvätta, söka jobb och bara mysa med min pojkis! Mm.. Det tycker jag låter bra. Vi kör på det!


Trendfotografering

Ännu en studiofotografering avklarad. Denna gången stod "Trend" som tema!
Natten innan och timmarna innan vi satte igång var jag riktigt nervös för hur sminkningen skulle bli. Min kreativitet hade gått och gömt sig (har i en vecka försökt komma fram till något påhittigt, men varje idé har jag sedan skrotat) och när min modell Linnéa satte sig i sminkstolen hade jag fortfarande ingen aning om vad jag skulle göra.

En mask kändes som ett säkert kort, och så fort fransarna och strass-stenarna kom på, kom också känslan att det här kunde bli riktigt bra. Volumastrade och tuperade hela håret så att Linnéa förvandlades till en riktig trollunge!

Här är resultatet:


Som vanligt är dessa bilder knäppta med min egen systemkamera. De riktiga bilderna kommer i mitten av maj!


Tvi

Så. Sjukt. Himla. Ap. Trött!
Charmen med att sova i Ösmo när man ska upp till skolan-> Man måste gå upp innan ens radiopratarna börjat sina shower :(

När en kille blir förkyld..

Haha jag bara måste dela med mig av "sjuklingen" som låg hemma förra veckan! Det må väl hända att Henrik faktiskt var förkyld, men maken till hypokondriker har jag aldrig träffat! Inlindad i täcket, med glass och varm choklad(!?) låg han och snorade och yrade.

Den sista bilden är tack och lov något överspelad!

Sjungsugen

Sjönk verkligen in i musiken på ipoden, påvägen hem med tåget idag. Fytusan vad jag är sugen på att sjunga! Har tyvärr inte blivit så mycket av sedan jag slutade gymnasiet förra året, då motivationen legat på noll sedan dess.

Som de flesta vet så älskar jag visor! Lars Winnerbäck är en stor favorit och en låt som på tågresan var på repeat är den här. Det ska bli mitt första motivationsmål att träna fram en fin tolkning på den.

Det här klippet är från den sista sångkonserten i trean. Som redan nämnt så älskar jag visor, här sjunger jag mammas favorit av Mikael Wiehe, "Flickan med kråkan".
Tvåan på gymnasiet. Jag och Mathilda sjunger Miserable at best av Mayday Parade. Aningen småfalsk med det är charmigt att titta på nu i efterhand :)


Kladdigt var ordet

Att börja måla naglarna innan läggdags är ju inte jordens hit direkt. Att dessutom försöka sig på lite nagelkonst strax innan 23 är rent ut sagt korkat. Dumma, dumma mig..

Marbling nails, inte så lätt som det ser ut!


Backstage

Igår hade vi fotodag i skolan! I väntan på bilderna som kommer vid kursens slut, knäppte jag och min modell Caroline några bilder på gården utanför.Temat var dramatisk makeup. Jag körde på röda läppar och sotade ögon á la Hollywood och röda mattan. Tack snälla Carro för att du ställde upp!!

RSS 2.0