Söndag, ljuva söndag

Vad konstigt det kändes imorse att vakna med omställd klocka.
Blev grymt förvånad över mig själv när jag låg i sängen imorse, att jag vaknat 07:30 (!), men då jag sen kom på vad klockan egentligen var så kunde jag koppla bort mina febertankar och återgå till ehm min skönhetssömn igen..Skönt!

Hm.. Adam lider utav telefonfobi som många vet, men imorse ringde han mig för första gången!
Vet inte riktigt varför jag skriver det här, men det känns som att det måste uppmärksammas en del, för jag vet vilket jätte kliv det är som han har tagit. Det krävs mycket mod. Bra jobbat vännen :)! ( ;) )

Vilket irriterande tomt coh dåligt inlägg det här blev.. Tänkte skriva en massa om helgen och veckan som kommer, men det kommer inte upp några ord eftersom jag egentligen inte vet vad som kommer att hända. Jag laddar upp några bilder ifrån min och Richard's vändtian- afton istället!Bläksjuka

Man påstår att man inte saknar något förens man har förlorat det.. Jag saknar verkligen Mr. PacMan! Har försökt lura på det enda sen jag kom hem ifrån skolan idag, men neeej. Har försökt hitta liknande andra versioner på google, men det är helt enkelt inte samma sak!

Känner mig så otroligt hängig ikväll. Dagarna innan höstlovet har jag såklart åkt på höstförkylningen, fy tusan! Bli alltså ingen sång för mig imorgon, och eftersom att idrotten är insälld, på riktigt den här gången, så blir det ledigt för mig hela dagen. Dock så måste jag baka muffins på engelska tills på fredag (det blev lite fel, men jag vet inte riktigt hru jag ska rätta till det. Några fattar nog :).

Ett sånt där inlägg utan rubrik


Vaknade med ilande huvudvärk i morse när Rille pussade mig hej då, dock så tror jag att jag fick bort den ganska bra med min lilla morgonkur som jag hade nu på morgonen :)
Började med att sätta mig framför datorn med en kopp svart(mums)vinbärste och såg på två vänneravsnitt (jag vet, man spyr på mig snart eftersom jag använder programmet i varje inlägg). Det är så skönt att inte behöva stressa på morgonen. Sen gick jag ut till köket och åt frukost med mina småbrödrar och tittade sen lite på Nicke Nyfiken tillsammans med dom.. Geez vad enkelt allting var när man var mindre, avundar verkligen mina små monster ibland!

Sen för att få bort min jobbiga huvudvärk som föresten botades lite utav den gulliga apan på TV, så satte jag mig i sängen och framför spegeln och gjorde en mysig men dock så blå ansiktsmask  och även en hårinpackning. Sen låg jag bara ner på sängen i 20 minuter i djup kämpning för att inte somna.. Ibland är lördagar allt sköna :)

Nu ska jag snart åka in till Haninge och titta på lite kläder, möjligen en väska och en halsduk, men jag får se vad jag hittar :) Sen ska jag åka hem till Richard på filmkväll med några till, ska bli kul! :)

Kvällssött

Två inlägg på 1 dag, zoohmagad (!) men jag måste bara skriva ner det gulligaste av de gulligaste saker som Cicci gör.
http://www.beautifulC.blogg.se I love you women!

Kvällsinlägg med eld på tungan

Nu har jag äntligen kommit igång! Tycker att jag har gått runt som ett levande lik hela dagen idag, men efter att ha ätit lite utav resterna på Richards och min salsa så har jag äntligen nu kommit igång, och min tunga is on fire!

Idag har vi haft en sånn där håltimmesdag, om ni tittar in på min och Jossans PacMan-highscore lista så har man allt beviset där. Förutom att fördriva tiden med PacMan så åt jag lunch tre gånger idag också. Första gången vid 11 med Amina, Sophie, Natta och Jossan, sen vid 12 med Sissel och senare halv 1 med Matilda och Sissel. Många skulle väl tycka att det bara vore jobbigt då folk inte bara kan äta samtidigt, men jag ser glatt på motsatsen istället då jag var mätt och belåten resten utav dagen.

image45

Hittade föresten den här bilden idag, påminner mig om att jag snart får ta ut min tågräls :)

Bara två timmar kvar!

Oh, vad ensam man kan känna sig :(
Hela hemvisten är tom, förutom intill den knapprande datorn som jag sitter vid. Alla andra har gitarr- och andra läskiga lektioner, och dom som inte har gitarr och egentligen skulle ha håltimme här med mig vet jag inte vart dom är.. I ren deprission skriver jag därför ett till inlägg fullt med egoism (som visst inte blir längre än såhär. Försökte skriva men kom på mig själv med att vara en ytterst tråkig och deprimerad person med två timmars håltimme).

Yeah

Bästa låten just nu!
QuickListPlay All Videos Play All Playing AllVideos: 0 Play Next
Show or Hide QuickList Videos
    
 Remove videos as I watch them Manage | Save | Clear Login to rate

Förlåt för det fula inlägget, men ajg har ännu inte fattat hur man lägger in Youtube-länkar

Ett litet egoinlägg av mig

Just nu så känner jag ett stort måste att lära mig att gå i höga skor. Dels för att bli lite större på jorden och dels för att jag inte vill ligga alltför långt efter min syster, som lärde sig att gå med höga klackar kring födseln.. För mig är det allt annat än enkelt. Snea och böjda ben är allt som kan resulteras ifrån mig.

För att också citera min kära komikförebild MonicaVÄNNER: 
"Han som skapade mina skor hatar fötter och vill se dom dö!"

Hade så ont i tårna idag att jag var tvungen att ta bussen vartstans jag ens skulle gå och när jag tog av mig de mörkgröna varulvarna så kändes det som att gå på lätta moln.

Dock så tänker jag inte ge upp, jag ska lära mig att gå med sikingens klackar, så.. Om ni ser någon imorgon som sitter och vilar på trotoarkanten, tveka inte, hon vill mer än gärna ha lift!

Söndagsklockan 11

Jisses vilken dag.. Lite ironiskt dock: Efter att ha haft min ledsna smiley bakom mitt msnnamn har statistiken på min besökslogg här på bloggen höjt sig rejält (!), men dock bara 3- 4 personer på msn eller telefon som faktiskt frågat om vad det gällde.  Jisses vilken skvallerhörna jag tycks hålla i. Jätte intressant, ehm..

Stoor kram dock till dom som jag faktiskt fick prata med mitt i allt och som fick mig att komma in på bättre tankar och rätt spår. Ni betyder verkligen guld! <3


Ikväll har jag suttit instängd på mitt rum hela kvällen och spelat PacMan (följer strömmen), vilket jag faktiskt tycker att jag har förtjänat efter att ha stått i köket i 3 timmar och bakat 70 kanelbullar på egen hand (Till min förvåning så blev dom mycket bättre än dom i mitt första inlägg här)! 
Jag tror att jag har uppnått maxgränsen idag på hur himla mycket man kan bli irriterad på Mr PacMan, då jag har slutat med bara en plupp kvar på banan och game over åtskilliga gånger.
Men nu ska jag allt gå och fortsätta lära mig resten utav Facebook's mysterier.. Tudelu!

Föresten så blir det en riktig matvecka i skolan från och med måndag, imorgon blir det potatisbullar! :D

Kanelbullensdag

Orienteringsdag idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det gick bättre än när jag orienterade med Adam förra året (Fick in alla kontroller utom en!?), men det var mycket roligare med Adam förra året. När vi var klara belönade vi oss med en varsin bullah, kanelbullahrnas dag till all ära.
När jag kom hem fick jag en till utav min kära mor och nu ska jag plugga!

Vi hade lunchkonsert igår föresten:


Vill också meddela att min kamera har blivit smittad utav Lena, därför så suddiga bilder :(

Istället för att göra något i skolan ll

DET FÖRSTA DU TÄNKER PÅ NÄR DU HÖR ORDET:
Madde:

Grön:  Boll     
Sockervadd: Gröna Lund  
Ost: Måne
USA:  George Bush
Utanför: Inne
Picasso: Idol
Krulligt: Bob Marley
Sex: Sju
Frukt: Apelsin
Alkohol: TV-öl
TV-shop: Jobbig tant
Pyssel: Dagis
Skräckfilm: The Ring
Kusin: Zackarias
Skitfilm: Little Nicky
Humor: Parlamentet
Paris Hilton:  Bimbo
Dricka: Mjöölk
Jesus: Äger!
Doft: Escada
Destruktiv: Lakrits
Julen: mysig
Vass: Stickor
Varmt: Landet
Medeltiden: Dötrist
Pizza: Med banan
Döden: Nån gång
Blod: BLÄK!
Skönt: Popcorn
Begravning:  Mormor
Humanist: huh
Gott: Mat!
Bröllop: Linas!
Mardröm: Pappa död
Äckligt: Blod
Djurpark: Skansen
Härligt: helg
Vinter: kallt!
Läskigt: skräckfilm

DET FÖRSTA DU TÄNKER PÅ NÄR DU HÖR ORDET:
  SOPHIE:
Grön: Gräs
Sockervadd: Spya
Ost: Hamburgare
USA: Flaggan
Utanför: Luft   
Picasso: Målarfärg
Krulligt:  Fågelbo
Sex: ?
Frukt: Äpple
Alkohol: Gott
TV-shop: Tanter
Pyssel: Stjärnor
Skräckfilm: The Ring
Kusin: Noa
Skitfilm: Hundtricket
Humor: Lizzie
Paris Hilton: BITCH
Dricka: Lapin Kulta vs Vodka
Jesus: Allt
Doft: Luft
Destruktiv: Jag själv
Julen: Tråkig som fan
Vass: Glasbitar
Varmt: Bastu
Medeltiden: Fina klänningar
Pizza: Äckligt o fett
Döden: Svart
Blod: Rött
Skönt: Sova
Begravning: Finnen
Humanist: ?
Gott: Sushi
Bröllop: ingens
Mardröm: Monster
Äckligt: Emos
Djurpark: Skansen
Härligt: Helg
Vinter: kallt!
Läskigt: skräckfilm
                              
                   

RSS 2.0