24 Juli

Jag vann!! Fast Rille skyllde på huvudvärk och sjukvård :)

Lanet fortsätter..

Nu har jag suttit i typ 6 timmar nånstop här framför dotorn. Dom andra verkar helt oberörda men jag känner minsann redan att det börjar att rycka i ögonlocken. Dock så har jag och Rille en vadslagning, om vem som sitter uppe längst. Richard har inte sovit sen i lördags natt, så han förlorar väl en aning på det. O andra sidan är jag inte en uppesittare alls, så vi är väl ganska jämna.
Kommer förmodligen att uppdatera några fler gånger under kvällen, såvida jag inte förlorar. Men, men, jag håller tummarna iaf! Jag, The Sims och mina vänner avsnitt!

23 Juli

Det blev inget Finland, tydligen så fanns det inga hyttplatser. Så vi bär av NÄSTA måndag istället.

Eftersom att Rillzor inte skulle ha tråkigt under tiden som jag var borta planerade han in ett LAN hemma hos sig. Men nu eftersom att jag inte for iväg så sitter jag med här nu istället. Mitt första LAN, mihi :) Dock så spelar ju jag varken CS eller WOW, utan håller mig till underhållningen Hamsterpaj.net bjuder på. Har även laddat ner en ny Vänner-säsong, så jag har ju i alla fall någonting att pyssla med då lökarna lökar loss!

PS. Vill någon så får ni JÄTTE GÄRNA utmana mig på "4 i rad" på MSN senare, det är ju inte så att jag är fullt upptagen ;)

20/ 21 Juli

Hö hö hö.. Nu har jag just kommit hem ifrån filmkväll som Robin, var väldigt trevligt :)
Jag och Lisa fick såklart välja film, vilket till Lisas stora förtjusning blev Mean Girls (!) (Hon har tjatat hela sommaren på den filmen, så fatta att människan såg lycklig ut där i filmmörkret).

Efter Mean Girls hittade jag gamla cabaréband i Robins hylla ifrån skolan, som jag såklart ville se, men då insåg vi hur långt tekniken gått framåt och att Robin inte hade någon video längre.. Så den idén dog rätt fort.

Men nu ska jag gå och sova, väldans trött! Så ska jag träffa Richard också för sista gången innan jag åker till Finland :(

18 Juli

Tudelu! Idag bar det av till stan med Rillzor, var bland annat och tittade på Nackademins gymnasium, en väldigt fin skola må jag säga! Vet inte riktigt hur jag ska göra, men eftersom att jag inte kom in på musikprogrammet, så funderar jag nu istället på Bild och form- linjen.
Och för det så verkar faktiskt Nackademin som en väldigt bra skola, och så hade dom ju ganska många platser kvar också (Bild= Nördprogram??) Efter skoltittningen bar det av till Burger King och till bion. Jag fick mina lökringar, mums! Fy, känns som att det enda jag gjort är att ha svullat idag. Stooor whopper- meny och sen en stor bacongrej jag och Rille delade på till bion. Men jag klagar inte, nej :)

Bion ja, såg Harry Potter och Fenixorden. Den var väldigt bra! Eller, ja.. Den var bra, men som den stora Potter-fantast jag är så kan jag lätt säga att filmerna tidigare ligger så mycket högre till. Dock så ligger den endå på läget att jag skulle vilja se den igen, så hojta till ifall någon ska iväg!
Nu ska jag fixa lite varm choklad åt Rillegubben, men hemmafixat skum!
Tjojjj!

Morgonstund har guld i mun ( No shit?!)

Aj, aj, aj.. Vilken morgon det har varit!
Jag hade ställt klockan på 9, för att jag bara skulle sova 8 timmar och inte hela dagen.. Men återigen så drömde jag att jag var kung över Afrika, och kungar får ju sova hur länge dom vill *ehem*.... Slutade med att jag vaknade vid halv 12 även denna morgon. Fy!

Min frukost blev ingen höjdare heller..  Startade med att jag försökte att skaka ett öppet yoghurt-paket, vilket ledde till yoghurt i håret och yoghurt på min nu inte-så-riktigt-delikata- jordnötssmörmacka. I mitt kaffe råkade jag hälla ut halva sockerbyttan, locket satt löst,  och som jag sedan  lyckligtvis spillde ut i mitt knä. Yaaay!
Till råga på allt så finns det inget vatten i kranarna i hela Ösmo idag.

Hihi, tittade igenom gamla användare igår på bland annat Bananaisland och Snuttis, shit! Otroligt att dom finns kvar! Visserligen så presenteras dom som, "Flicka 11" eller "Pojke 12", så det var lite svårt att hitta.
Ciccis använadre på snuttis tilltalade mig mest, det var varav där som jag hittade dikten här nedan. Tycker att den är väldigt fin och tilltalande, därför jag lägger ut den. Hjälper en att minnas ifrån tiderna som var.

När vännerna kom till var tanken ganska klar
 de har något i sig, något ingen annan har.
De har en hand som hjälper, de lyssnar och förstår.
De viker inte undan då många andra går.
 Ska föresten skaffa en ny mobbe, någon som vet i fall den här är någonting att ha? <--

Grattis Rilleponken!

Vaknde imorse utav ljudet kring "Ja må han leva!", Richards födelsedag :) Det var jätte gulligt o fint, enda nackdelen var att klockan stod på 06.00. Tror inte att jag vaknat upp så tidigt en enda gång det här sommarlovet. Richard vart som vanligt vrålpigg, som han alltid blir då han en gång vaknat. Jag som vanligen behöver minst 9 timmars sömn för att hålla mig levande, var inte alls lika på alerten. Slutade men att Richard tog sig ett glas oboy och några utav de gelehjärtan som han fått utav mig, och gick sedan för att spela dator medans jag fick sova vidare mina timmar.Hur sjukt är det inte med allt detta regn? Under hela sommarlovet som varit så tror jag att det endast varit fint väder 2 eller 3 gånger.  Att man ska kunna bada eller sola har det inte heller varit mycket prat om.  Men att men lyckats lura ner Jocke i det iskalla vattnet kan man i alla fall skryta lite med:)

10 Juli

Uttråkad, uttråkad, uttråkad!
Har verkligen ingenting att göra, var länge sedan jag satt såhär ensam hemma, eller ja, på rummet i alla fall, har svårt att hitta på saker att göra helt enkelt..
Idag har jag varit i stan med Lena, shoppade och utförde hemliga uppdrag med inriktning födelsedagar á la mamma och Richard. Usch, så varmt och stressigt det kan bli!
Nu sitter jag och väntar på att mina vänneravsnitt ska komma ner, men det tar ett tag. Väntar också på att få komma åt min glass i kylen.
Vilket tråkigt inlägg det blev ^^ /:


3 Juli

Jag kom inte in :(

RSS 2.0