31 Januari

Oh, så skönt det är med skola utan läxor! Jag menar, att gå till skolan är ju inga problem.. I bland så är det ju till och med kul. Det är ju bara dem där förbannade läxorna som äger tråkigheten. Hur som helst, nu sitter jag och lyssnar på Marit Bergman och bara slappar, hur skönt som helst. Snart börjar ju även vänner också så :)

Imorgon ska vi redovisa våra bäcker vi läst under veckan. Jag har läst "I taket lyser stjärnorna" utav Johanna Thydell. Egentligen så gillade jag inte boken alls, den var svår att komma in i och dessutom kändes det som om en 11-åring skrivit den  (Förlåt Johanna) :/
Meningen med vårat öppet hus på skolan är väl lite att vi ska rekomendera bäckerna till andra personer som kommer och tittar, men det är svårt då jag helst vill svara gris på allting kring den.

Hm.. Nej, nu ser jag allt att texten blir mer och mer negativ, så jag börjar på nytt ämne nu..
Fredrik, Max, Adam  och Alex kom och besökte vårat klassrum idag. Jag märkte dem inte först förens Fredrik berättat att han ritat en smiley på min rygg (ehm.. Välkomna, ni förstörde min stjärna) Hmf..

Snötime!

Ack, ack, ack så dålig man kan känna sig !
Enda sedan snön behagade sig att komma, så har jag legat bra många gånger med ansiktet nedtryckt i snön.
Varför alltid gå på de svaga?

24 Januari

Hallojs!
Tänkte först bara skriva ner hur otroligt trött jag är på mig själv! Jag har helt tappat hela min koncentrationsförmåga (inte för att jag någonsin haft den på topp, men det finns dagar den funkat bra mycket bättre än idag). Hela dagen har jag tänkt, jag hinner inte si, jag hinner inte så.. Måste, måste, måste plugga! Har jag pluggat? Mja...  Visst, jag har tagit upp böckerna, pluggat in alla glosor, alla meningar.. Men det kom inte förens halv 6 idag, vilket är jäkligt sent för att vara mig. Tyckte hela tiden att det dök upp "viktigare" saker liksom. Som, " Måste läsa ut min kärleksroman!" (vilket jag i och för sig också gjorde, men det var ju somsagt inte läxorna jag satt och spånade igenom) eller, "Jag stirrar upp i taget i 5- 10 min kanske sen gör ajg läxorna".
Visst, visst. Jag kommer ju att klara proven, men det har hela tiden dykt upp saker i huvudet på mig idag.. Sånt som jag verkligen inte vill tänka på har hela tiden dykt upp. Bra det hade varit om man kunnat fylla en spruta med kunskap och bara spruta in istället och kanske, istället för fettsugning suga ut en massa saker i hjärnan som man helt enkelt inte vill veta av? Tänk på den ni alla NV-nördar och sluta undersöka älgskit hela dagarna

En annan sak jag varit och dröjt på idag också, jag har inte duschat än. Men.. "Det gör jag imorgon".


23 Januari

-

 


18 Januari

Jag älskar dig syster
Bättre människa att förstå mig finns det inte!

ARG

Varför ska alla människor vara så fruktansvärt elaka och otrevliga hela tiden för? Ok, jag menar då inte alla, men ni måste ju faktiskt hålla med om att de flesta i alla fall tar det negativa framför det positiva.
Eller som bara att vara onödigt otrevlig på folk som inte ens har gjort något. Ok, fine, men låt hellre bli att prata med mig då om jag då är så hemsk?...
Okej, okej, okej..Din mormors, fasters,kanins kusin har dött. So what? Okej, okej det är jätte sorgligt och jag stöttar dig gärna, men låt fan bli att vara otrevlig mot mig!
Ok, jag menar.. Jag är absolut inte glad hela tiden, långt ifrån, men och andra sidan tar jag då inte ut det på någon helt oskyldig, dem har väl ingenting med mina problem att göra? Psch.. Helt enkelt! Ta mig tusan.

Annars, så är det jätte skönt att ha internet tillbaka :)

Jag vill, jag vill

Jag vill vara speciell
jag vill vara hon du ligger vaken för på nätterna
                      hon du tänker på så fort du hör din favoritlåt på radion
                      hon du ser skymten av i varje bortvänt ansikte på spårvagnen

Jag vill vara vacker
jag vill vara bilden som bränner sig fast på din näthinna
                      bilden som får ditt hjärta att bulta hål på fickan över vänster bröst
                      bilden du ser så fort du stänger dina ögon

Jag vill vara intressant
vill vara någon du släpper allt du har för att kunna lyssna på
                någon vars åsikter du kan offra en natts sömn för att få diskutera
                någon du vill forma och få bli formad efter
som de runda släta stenarna vid Frankrikes stränder

Jag vill vara uppskattad
jag vill ha glöden och orken att förändra vardagen
              ha modet att knacka på din dörr mitt i natten
              ha vetskapen om att det är glädje och kärlek som växer innanför din hud 
när mina ögon möter dina

3 Januari

God morgon, god morgon! Eller tja, god middag klockan är ju i 11:51. Tja, jag vaknade i vilket fall precis.
Snart ska jag iväg till Nynäs med Richard, Mailn och Jocke. Richard och jag ska äntligen få äta vår efterlängtade pizza! :D Eller tja, Richard ska få äta sitt snusk i alla fall.. Vanlig tråkig pizza med pommes frites på :O ( Uh.. Själv så får jag i vilket fall min härliga bananpizza, åh vad jag har längtat!

Det har inte hänt så pass mycket sen mitt tidigare inlägg förutom att jag fortfarande inte har städat mitt rum. Får väl se när det händer, förmodligen då det börjar rycka i tårna för min plastpappa och mamma.

Snusk
På tal om snusk föresten och annorlunda matvanor, här är Lenas nattmackor.
Innehållande: Smör (observera. Ett TJOCKT lager sådant), julost, sallad, leverpastej och rödbetssallad. Ja med varför inte Lena? Det kan väl funka det med.. Ehm..
Hör av er, tror hon mer än gärna delar med sig utav receptet faktiskt ;)

1 Januari

Oj, oj oj.. Nu har jag inte varit i gång på bloggen på tja.. Vet inte hur länge, sen den sjuttonde i alla fall.
Fredriks nyårslöfte blev ju att han ska kommentera varje inlägg i min blogg, så då är det väl inte mer än rätt att jag bör skriva lite oftare , jag också. Satsar på att skriva ungefär två, kanske tre inlägg i veckan. Är ju inte så himla mycket, men snart börjar ju skolan igen och dagarna blir minst sagt inte så mycket intressantare för det . Så det blir nog lagom!

I går var det i vilket fall nyårsafton, så får väl berätta en del om den ^^
Dagen började med att jag vaknade rätt så sent, eller klockan halv 12 i alla fall. Då for jag upp och gjorde min dagliga kopp te och en macka med gravad lax på (rester ifrån julen som alla förutom jag tröttnat på). Eftersom jag vaknat rätt sent så bad mamma mig att skala tusen räkor som straff, i alla fall så kändes det som ett.  I väntan på att middagen skulle bli klar så satte jag igång kan trixa med mig själv, dvs. Locka hår (som aldrig tycktes bli bra), måla mig i ansiktet (Som inte heller blev någon höjdare direkt). Efter mycket hopp och stök så gav jag upp och gick istället ut till köket och hjälpte mamma göra i ordning alla otroligt många advokados. Det var en jätte god middag mamma som du fixat! :)

Efter middagen var det dags att springa iväg upp till bussen, som vanligt så hade jag grymt bråttom så det blev inga gottnyårs-kramar, utan istället en massa svordomar och sparkande på skor ifrån min sida (vilket det jämt blir då jag måste springa iväg när det är brådska). Väl på bussen träffade jag på Richard, nu skulle vi iväg till Lena och Niklas. Väl där så pimplade vi öl och cider och sjöng karaoke, (eller tja, Lena var väl den enda som riktigt sjöng på karaoken).  Straxt före 12-slaget sprang vi iväg upp mot kyrkbacken, där träffade vi väl på de allra flesta tokar, som kanske pimplat mer än bara öl ;).
För att jag och Rille inte skulle sitta ute och frysa (ehem) till klockan 5 då tåget skulle gå, så sprang vi hem till Jocke och Malin. Där kramade vi en älg och gjorde allt för att hålla oss vakna.


Rille o jag
Jag och Richard| Jag var för tuff för att visas ^^

RSS 2.0