Sv

Jag har världens bästa nummerpresentatör, han kan både skriva och vara gullig.
Den ni!


Lihapiirakka

En riktig gourmetmåltid, finska köttpiroger. Jag skulle kunna leva på det! Nog ser de lite konstiga ut och nog är de lite konstiga också, munkdeg med ris och köttfärs.Kanske är det bara vi finladsblodare som förstår oss på det här med delikatesser..

My other baby

I veckan (den 25e smäller det!) kommer den här stora godingen äntligen att bli min (så länge min kameracoach Stoffe inte har några invändningar)!

 

Utnämnd till bästa produkt 2008, detni!

Gäsp

Igår tittade jag på Den gröna milen, förmodligen världens bästa film! Jag grät så mycket att jag inte kunde somna.
Idag är jag därför världens skittröttaste människa. Ska surpla i mig lite kaffe med oboy, så blir det nog godare då..


Som bitar i ett pussel..

..Som hav och sand och som solen om våren.. Vi går ihop! Henrik har passion för att laga mat, jag älskar att äta den. Perfect match? :)

Här kommer veckans verk:


Söndag: Biff med röd curry!  Den högra är Henriks bild (hans svar på "allting som du gör kan jag göra bättre"), tydligen så fotar jag jätte dåligt, förmodligen låg limen också fel..


Måndagsfrukost: Lyxtoast! Till kvällen serverades det pizza á la Edsberg


Tisdag: Pasta med pesto, soltorkade tomater, bacon och halloumi!
Jag tog tillfället i akt att bestämma mat när Henrik var iväg och repade. Skeptisk var han mot halloumiost, men när den väl var inhandlad var det svårt att komma undan.. Det blev lyckat, min favoritmat! :)


Onsdag: Smörstekta kantareller på macka!
Efter Skansen blev det först tacos, dock inget foto (för ivriga och hungriga?). På kvällen senare, till filmen Alive, lagom till att de skulle trycka i sig ett stycke människokött blev Henrik sugen på en smörgås. Why not liksom?

Back on track!

9- timmars passet "jag bara skulle vara borta på", förvandlades till en vecka. Anledning? Jag har haft världens underbaraste 5 dagar med min älskling! Dagarna sen i torsdags och varför jag inte har bloggat då var för att dra ut på det..  (Eller för att jag helt enkelt bara varit lat, legat i sängen och tittat på film).

Från söndag till torsdag med min underbara älskling! Varje dag har varit perfekt, mer än så behöver jag faktiskt inte skriva.. :)


I onsdags var vi på Skansen!


Lemurer vet hur man gör när man chillar..Jag tror att vi stannade i över en kvart framför varje apa. Den här ville man bara ta med sin hem..Uppe med tuppen

God morgon! Nu ska åka till jobbet för ett 9- timmarspass. Har sovit bra, ätit en stor frukost och har haft gott om tid att göra mig i ordning.  Det kan inte gå annat än bra idag :)

Här kommer en bild på min sötis till pojkvän! Mest för att jag saknar honom så..


Partysug!

Andra dagen i rad då jag sitter kvar i pyjamasshortsen efter klockan 13. Jag är så partysugen!! Men det faktum att jag ska jobba frukost imorgon hindrar det en del. Dessutom har jag alldeles för lite pengar och en alldeles för uttorkad mascara för att göra en kväll bra.

Idag blir ännu en dag att ta igen. Jag har en Selma Lagerlöv- bok att läsa ut innan skolan börjar. En sånn där årlig händelse enligt mig. Hinner inte göra klart uppgiften under skolterminen, tar därför hem uppgiften för att göra den urbra under sommarlovet, för att sen fötränga den så länge det är möjligt. Sista veckan brukar därför bli hektisk, det är typiskt mig.

Idag ska jag dessutom bekämpa Mcdonaldssyndrom (äcklig hud och torra händer). Jag ska lägga en ansiktsmask, hårinpackning, lägga in händerna och fila naglarna. Det är också så typiskt mig :)


Såå uttråkad!
 

Record!

Idag har jag haft besöksrekord här i bloggen! Kanske inte så mycket att skriva i taket, men så många unika besökare som jag har haft idag har jag aldrig haft förut :) Huvudsaken är ju att jag hoppar högt..Jag hittade ingen bra bild där jag hoppar, så här kommer en bra bild på mina fötter istället.

Hjärtat

Jag vaknade av någonting alldeles underbart och gulligt på mobilen i natt!Min pojkvän är verkligen bland det finaste :)

Bananapizza

Idag har varit en dag som bara har gått och rullat på. Var hos tandläkaren alldeles för tidigt imorse. Där fick jag tugga i mig att jag måste börja använda tandtråd, som vanligt. Min 7- åriga lillebror som också var med, bet tag i herr Tandis tumme då han fick beskedet om hål och borrning. Enligt mamma högg han så hårt att tandläkaren svor till, all creds till min lillebror! :)

Facit för den resterande dagen är bananpizza, tv och dator. Såna dagar behövs också ibland :)


Tandis

Idag ska jag till tandläkaren! Sitter och smuttar på en kopp te med alldeles för mycket socker i. Passande.. :)


Regn, regn

När jag vaknade med dundrande huvudvärk imorse anade jag odåd. Snart märkte jag också att det smattrade utanför fönstret, såklart regn. Det är konstigt hur kroppen kan reagera, men det är väl att det är tryck i luften eller något. Hade inte huvudvärken varit ständigt påminnande idag hade jag faktiskt tyckt att lite regn varit grymt skönt, det har ju varit så hettande varmt på senaste tiden.

Snart är mina intensivpass på donken klara för i sommar och om 2 veckor börjar jag skolan igen. Sista året på gymnasiet, det känns verkligen overkligt! Både på gott och ont känns det också att börja skolan. Efter nästan 10 veckors ledighet känner jag mig riktigt utvilad och redo för nya fräscha tag, samtidigt vet jag att den känslan är kortvarig.
3:e året sägs av många vara det värsta, projektarbeten och allt vad som tillkommer. Samtidigt så är det ju hit jag har velat komma, tänk alla konserter.. Det var hit jag ville när jag först sökte till musiklinjen.


Jag på jobbet, den här bjuder jag på! :)

En helt ny Maddien

När man sätter igång med sin bloggdesign är det svårt att sluta. Nu ger jag mig dock.. Så voilá! Här kommer en sprojlans ny header (fjärde headern för i sommar skulle jag tro), vi får se hur länge den hänger med :)

Lonley, I'm so lonley

Jag sitter ensam hemma hos min babe och gör allt för att fördriva tiden. Om lite mer än 2 timmar slutar han jobbet och om 3 timmar kommer han att vara hemma.
Hur ska jag själv nånsin kunna bo själv? Rycker till av minsta ljud, jag vågar knappt tänka på någonting därför att jag skrämmer upp mig själv så.. Åh jag längtar verkligen tills han kommer hem!

Nåväl.. En liten efterlysning.. Vem är denna anonym som numera lämnar efter sig så konstiga kommentarer här i min blogg? Jag har svårt att spela cool, jag vill veta vem du är.

Imorgon ska jag och babysen på kräftis hos Lena och Chippe. Det är roligt hur Lena och jag kan vara pinsamma, innan jag ens har hunnit tänka pån kräfthattar har hon redan nämnt det i sin blogg.. http://krakmandel.blogg.se

Älskling

baby

Inga ord kan beskriva hur mycket jag tycker om dig!

RSS 2.0