Man ska göra det lätt för sig

Sitter just nu hemma hos min Henrik, dock utan att han är här. Jobbade stängning idag, ska öppna imorgon och kände helt enkelt att dygnet har för få timmar för att åka hela vägen hem till Ösmo. Så det bidde att åka till pojkvänscribb helt enkelt. Sjukt bra!

Just nu sitter jag och äter medtagen sushi på en plastpåse och med bara händerna. För lat för att diska och för trött för att ge mig på att äta med pinnar. Ska dock krypa ner i sängen snart, så bättre än såhär blir det inte.

God natt alla människor!

Lättpåverkad

Vädret suger idag. Eller suger och suger, det är grått ute och regnet hänger i luften. Vädret har dessutom alltid en förmåga att påverka mitt humör.

Så nej, idag är mitt temperament inget vidare.


Varsågod, dumförklara mig

Ibland kan jag fundera på vad jag egentligen gjorde under tiden i skolbänken.

Igår var Mathilda och Caroline inne på temat landskap. Vad som är landskap och inte, och de drog slutsatsen att Norrland definitivt inte räknades som ett.
Varpå jag flikade in: "Haha nä, om NORRLAND var ett landskap, då hade lika gärna SKÅNE kunnat vara ett landskap" Varpå de tittade lite undrande på mig och sade sedan inget mer om saken.

Har sedan dess funderat lite på det där och kände mig idag tvungen att googla upp svaret.... Och ja, jahopp.


Ett uppdrag för en 7- åring

Stackars lillebror Jesper. Det är för honom helt obegripligt varför näckrosen inte blommar i ett vattenglas.
Kranvatten, lite smuts och så sten. Vad annars kan behövas?


Schulmania

Det var ett tag då jag var arg och lite bitter på Calle Schulman. Då han slutade att blogga hos Nöjesguiden med de avslutande orden att han "inte brinner för att blogga längre", för att sen 14 dagar senare starta upp en ny blogg hos Kanal5. Hur mycket betalades det tror ni?

Men nä, idag har jag slutat att vara bitter. Calle Schulman är, enligt mig, en av Sveriges bästa bloggare. Tycker om hans sätt att skriva och hans humoristiska sätt att utrycka sig. Har man bara det som skribent får man vara hur lättköpt man vill.


Bild: www.stureplan.se

Här var man snabb med kameran

En turist på en båt i närheten lyckades ta den här fantastis

Ganska skönt

Tjusningen med att det är så himla varmt är att man slipper bädda sängen, i alla fall hemma hos mig. I  går bäddade jag inte ens ned mig, utan sov hela natten ovanpå täcket. Himla praktiskt faktiskt!

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet (shit vad skönt det känns att skriva efter en sommar av att göra ingenting), efter det ska jag träffa bästa Mathilda och Caroline.Humor på högsta nivå

Jag bara måste uppmärksamma det här i bloggen! Har ni sett Nellys senaste skotävling?
Jag själv skrattade mig ur stolen då jag såg bidraget som toppar förstaplatsen. In och rösta med er ni också, (klicka här för att göra det) skulle vara så himla roligt om ansiktsskon kom ut i webbshopen!Edit: Såg nu när jag skulle gå in och titta på hemsidan att bidraget är borta. Tydligen är Nelly.com ena riktiga dönickar.

En liten Winnerbäck

Här är ett klipp som får mig att le:


Sa någon 2012?

Jisses och höjdars vad det varit varmt idag! Den varmaste dagen på 16 år, om man ska tro Aftonbladet.

Jag gillar det, ska inte påstå annat, men dock tycker jag att det är lite läskigt. I år har vi fått uppleva en fasligt lång och kall vinter och nu har vi här en bastuvarm sommar.


Nu kör vi

Tre månader och 2 veckor sedan sist, enligt Blogg.se. Hoppsan Kerstin!

Det har helt enkelt varit för mycket under vårens sista månader. Betyg skulle sättas, det skulle planeras inför studenten, jag skulle ta studenten och framför allt så har jobbstressen varit giganisk! Har under en liten tid bloggat på annat håll, mer anonymt och där pressen inte kändes lika stor. Men fasen vad fjantigt egentligen, det är ju inte jag.

Efter en lång paus är jag nu tillbaka, arbetslös och med nya krafter till en blogg som varit min sen 2006!


RSS 2.0