Dålig förlorare

Med inspiration från Riksgäldens reklamfilmer kommer nu morgonens skratt!

 


Mindre än 16 veckor kvar till studenten!

Det blev ingen utgång idag. Mathilda har åkt på förkylning och vi andra känner att stan inte är densamma utan vår partyprinsessa, så vi skjuter på det ett par dagar.

Min kväll har jag nu istället ersatt med Ahlgrens bilar, foto och Gimp. Går inte att jämföra riktigt, men det är nice ändå.



Vi fick våra studentsaker idag, inte långt kvar nu!


Miserable at best

Den här inspelningen är från september förr, förra året. Känner att jag nu, efter 1 och ett halvt år, vågar lägga upp den. De falska partierna kan man ju då skylla på att "vi var ju små då", höhö.

Hur som! Jag är den som svär i början och sjunger fel stämma i slutet, Mathilda är den söta i vitt hår och Caroline är den rara som spelar piano. Enjoy!

 


Tidsfördriv

Öppna Paint, blunda och rita en katt!


Softar

Vaknar och går upp klockan 7, straxt efter kommer jag på att jag har sovmorgon till klockan 12. Behöver alltså inte gå hemifrån förens 11.

Nu har jag ätit frukost två gånger, tittat på Nyhetsmorgon, surfat på Facebook, läst bloggar, fotat klart min fotouppgift, druckit 5000 koppar oboy och nu även dragit till med ett blogginlägg. Vad ska jag göra nu? Åka till skolan tidigare och ta igen lite plugg?

- Näääääääää.

 


Åtminstone lägger jag min energi på något

Har gjort en paus i mitt pluggande. Herre jisses alltså, det här med 1800- tals romaner är inte riktigt min grej.

".. Den lilla trädgården på Mosebacke hade ännu icke blivit öppnad för allmänheten, och rabatterna vore ej uppgrävna; snödropparne hade arbetat sig upp genom fjolårets lövsamlingar och höllo just på att sluta sin korta verksamhet för att lämna plats åt de ömtåligare saffransblommorna, vilka tagit skydd under ett ofruktsamt päronträd; syrenerna väntade på sydlig vind för att gå i blom, men lindrarne bjödo ännu kärleksfilter i sina obrustna knoppar åt bofikarne.." ur Röda rummet, August Stindberg

Vad? Snödropparna heter det och hur skulle det vara med en liten punkt då och då? Huh?

Näe, det här är inte roligt.. Hoppas inte Strindberg vänder sig i graven nu bara.


Imponerad av Promoes hårväxt

Idag har bussen och tåget, och tåget och bussen varit försenat, men det kommer ju knappast som någon överraskning. Någonting som däremot är bra är att jag har hittat min terapi i mp3:n.

Promoes "Svennebanan" = sommar 2009!


Förkyld

Jag håller på att bli sjuk! Jag känner små varningsvärkningar (ja, man kan säga så) i halsen och näsan rinner för fullt. Jag har hur mycket som helst att göra i skolan och samtidigt är det bara är en vecka kvar till sportlovet. Kan du inte vänta lite med att komma din dumma, jäkla förkylning?

Försöker fylla ut det här inlägget lite mer, men jag är helt slut i huvudet och mitt ordförråd (bara som bevis: stavade först ordfråd sen rättade jag till det och skrev ordfröråd) är inte på topp.

Så vi säger så, så länge. Hej svejs!


Hej träningsvärk

Vet ni vad jag har gjort? Vet ni?!
- Jag har tränat! 

För första gången på riktigt länge och det känns så jäkla bra. Emelie var dessutom as pepp, "Tänk på semlan Madde, tänk på semlan!".

Nu ska jag ner och duscha, ville bara skryta lite liksom.

Ny design

Behövde förändring och tog hjälp av den här tjejen. Tack!

Februari

Ibland är jag ledsen över saker jag egentligen borde vara arg på. Idag är jag dock arg på en sak jag egentligen borde vara ledsen över.
En röd tråd som slingrar sig kring mina tankar är alkohol. Är så arg och otroligt besviken på vad det kan göra med människor, människor som jag tycker om.
Klart att man kan falla för frestelsen. Att sväva runt i vimmel där allting är så lätt, där problem inte finns, där det inte finns gränser. Visst är det underbart, jag håller med, jag är själv där ibland.

Men när det går till överdrift, när vimlet tar över människan, när man inte längre gör det på kul utan för att dränka sina sorger. Nej, då är det inte så kul längre. Åtminstone inte för de som ser på.


Hej och hå klipp en tå

Skola, skola, skola. Idag har jag gått upp tidigt, sjukt tidigt. Just nu är jag hungrig, as hungrig. Jag slutar skolan runt 16, efter det piano, sen middag för att sen göra min debut på gymmet. Kommer att bli en tuff dag. Bara så att ni vet. Sucka ikapp med mig. Suck.

Studenträkningen goes on

Jag fortsätter min nedräkning och idag kan vi konstatera att det är 17 veckor kvar till studenten! 
Det ryktas även om att mössorna har anlänt till skolan. Har dem det kommer jag att hoppa ur skinnet (Iiiiiiih!).


Jag summerar alla hjärtans dag i bilder


Baby fick hjärtan


Jag fick choklaad (jag älskar Merci, köper alltid det till andra i ren hint att jag nångång ska få det själv)


Vi var söta och gulliga!


Vi var konstiga och lite lost


Vi spelade teater (Henriks min gör sig inte lika läskig på bild. Jag hoppar ur brallan i verkliga fall)


Vi lekte ägg.

Såå! Ni kan här av förstå att min söndag varit underbar, full med lite allting som ni kan se.

Jag älskar dig Henrik!


Puss och kram och allt sånt där!

Hej hej hallå och god morgon!
Idag är det alla hjärtans dag. I principen är jag egentligen lite emot såna här affärslurendrejeridagar, men jag kan inte låta bli att säga att alla hjärtans dag är rätt mysig. Hjärtan och kort och små gulliga sms, jag älskar det!

Senare idag ska jag hem till min pälskling. Det blir pussar och kramar och god mat! Han har lovat att bortse från sin dumma diet idag och äta RIS, så idag står det as starkt indiskt på menyn. Muuuuums!!!

Glad alla hjärtans dag på er allihopa!


Bara borta

När jag kom hem från skolan drack jag en kopp kaffe, sen vart det speed! Diskade undan i köket, lagade middag, tände en brasa, umgicks med mina småbröder. Senare blev det pianoläxa och att plocka upp på rummet.

Jag har faktiskt hunnit med en hel del sen jag kom hem. Men nu.. Nu när jag ska sätta mig ner och skriva lite läxa, ja då går det bara inte. Vart försvann energin?

Frågar man inget får man heller inget veta

Sitter och tittar på Family Guy och en konversation kommer igång mellan mig och lillebror Jesper (7 år gammal)

Jesper: Varför har man sexundervisning?
Jag: Eh, ehem.. Va?
Jesper: Ja, varför ska man förstå det?
Jag: Ehm.. Alltså..
Jesper: Får man kanske sjuundervisning sen när man är lite äldre?

Eh.. Japp, en ettagluttares funderingar alltså.

Scarpoint

 

Vems pojkvän är det som sitter och ser snygg ut i Aftonbladet? Och vems pojkvän är det, vars band toppar indielistan på Myspace? Kan det vara min kanske? Jajjamen, det kan det!

In och lyssna med er ni också, http://www.myspace.com/scarpoint 


Studenten!

Kom på mig själv med att tänka lite (ehuum, som om det händer så sällan?) och DET ÄR BARA 18 VECKOR KVAR TILLS STUDENTEN! Herre Jesus, då borde ju jag stå ut med att plugga lite tycker man ju..

Hur som helst så tänker jag starta en nedräkning nu. 

18 veckor people!




Söndag

Just nu sitter jag som Pocahontas med två flätor i håret. Kommer att bli en jobbig natt, minns från när jag var liten hur obekvämt det var att sova i flätor. Dessutom känner jag mig jätte ful, som en gigantisk bebis. Men vad tusan, jag vill vara lockig imorgon!

För övrigt så har jag bara pluggat minimalt idag, gjort lite pianoläxa samt skrivit lite loggbok för sceniskt musikprojekt. Mer än så blev det inte. Det är faktiskt mycket roligare att titta på Robinson och måla naglarna och duscha och dricka te och rensa garderoben ÄN vad det är att plugga.

Fy, skäms på mig..

Helgen

Helgen blev tyvärr inte som den skulle. Det blev inget Heron City med Emelie, Siri och grabbarna grus, men det går fler tåg och jag hoppas på att det går ett snart!

Mina lediga dagar har istället spenderats tillsammans med min älskling! Vi har inte gjort så speciellt mycket, mest bara varit. Underbart och precis vad jag behövt!

Nu ska jag dricka te och äta mörk choklad, det står plugg på menyn!




Supersize me

Henrik har hoppat in i den omtalade LCHF(low carb high fat)- dieten. Han får inte äta några som helst kolhydrater, inget bröd, ingen pasta, inget ris.. Osv osv.. I can go on forever, det är en hel drös med saker han inte får äta.
Jag däremot, jag måste vara djävulen själv. Nu ikväll har jag (efter allt hejdundande prat om mat) blivit sugen på RIS och MAKARONER och BRÖD. Hur ofta kommer det sig liksom?

Gjorde nyss en macka för att stoppa suget och trots att det var min favoritost på så njöt jag fan mer av limpan än av pålägget. Jag måste ha en naturlig instinkt att vara elak.

Imorgon är det skola fram till 12, sen ska jag hem till min dietälskling och pussa ihjäl honom!!


Linda H

Om jag fick byta skepnad hade jag utan tvekan lurat till mig den här tjejens fasad. Uhia mig vad snygg hon är!

Om inte så har jag ett annat mål- en dag ska jag kunna sminka i samma klass som henne.


Blä

Mitt humör går inte riktigt att lita på nu för tiden. Börjar bli så trött på den människa jag blivit, jag vill inte vara såhär, jag är inte såhär.
Usch, jag kanske ska göra en Britney och raka av mig håret eller nått..

Och nej, internet är inte min psykolog, men det här är min blogg och i min blogg får man vara nere om man vill. Punkt.


När ska det ta slut?!




Usch

Imorse var det ett djävulspåhitt(eh?) att gå upp ur sängen. Med endast fem timmars sömn i kroppen och en varm pojkvänsarm om min mage var det omöjligt att kliva upp. Tog det vettiga beslutet att det är mycket skönare att snooza än att kliva upp i det kalla och duscha. Resonerade sen vidare och kom även fram till att sminka sig inte heller är en så kul grej. Så jag struntade i det också.

Så nu sitter jag är i skolan, trött och förjävlig, sunkig och osminkad. Ye, känns bra.

RSS 2.0