29 November

Madde goes sjuk- igen

Somnade på stört idag när jag kom hem ifrån skolan, sen vaknade jag, hostade som tusan, ont i huvudet och mådde illa /:

Så jag stannar hemma i morgon med, surt, surt, surt!

Önskar bara att den här hostan kunde försvinna, kan ju knappt sova på nätterna längre /: Plus att jag inte heller får gå ut alls nu i helgen, i alla fall inte förens min hosta är borta. Då ska jag passa på att byta ut min säng i rummet och möblera om och trixa. Det ska dock bli en mindre säng eftersom som att min nuvarande är alldeles för stor och tar upp halva rummet. Det blir lätt stökigt på en liten golvyta ehm.. *hosta ursäktande* Speciellt om man är slarvig i generna som jag.

Funderar på att starta min uppsats om Mozart imorgon, lika bra att starta i god tid, den ska ju ändå snart vara inne. Dessutom så får jag alltid dåligt samvete när jag är hemma och är sjuk, känns som att man missar en sånn himlans. Hmf, hmf.. Sen så är det bilduppsats, matte-prov och kemi-prov tills nästa vecka. Suck.. Är det verkligen så att ni lärare inte pratar med varandra? Börjar få lite sånna aningar faktsikt efter den här veckan.

Nej om man nu ska gå och sova kanske. Puss och kram!


23 November

Ingen franska gjord än.. Vi ska redovisa ett kapitel imorgon bitti, men jag förstår ingenting.. Först och främst så får jag väl be henne om en extra dag + en massa hjälp, annars får jag väl bita i det sura äpplet och babbla på så gott det än går!
Ingen Annica i skolan idag, vilket då innebär att jag får hänga med grabbsen själv både idag och imorgon. Men det är ingen fara alls. Ärligt talat så tycker jag ni grabbs är mycket roligare än tjejer! Nog att ni äter snabbt i matsalen, och skrattar åt konstiga saker.. Big deal, ni snackar då rakt inte skit, skryter inte om den senaste parfymen, tävlar inte om vem som räknar talen i matten snabbast. NI AEGER!

Adam och jag satt på avbrytarbänken idag (han hade glömt kläder och jag var hostig) och spanade in alla som orkade med att ha gympa. Vi satt där och funderade på vilka som kunde vara gay i klassen (vad ska man annars göra en timme på en avbrytarbänk liksom) och vi kom faktsikt fram till en massa intressanta funderingar, men dom skriver jag dock inte här ;) Inte för att det är något fel eller så, jag har absolut inegnting emot det, vore bara kul att veta tycker jag.

Imorgon ska jag klippa mig, efter det träffa min älskling. Har saknar dig som en oxe baby !!

Kanelbullar á la Madde

Kanelbullar á la Madde

Var rastlös i dag så jag gav mig på att baka kanelbullar för första gången! Dock så gick det inget vidare -.-  Degen jäste inte, degiga på insidan, brända på utsidan, inget pärlsocker och för mycket kanel! Äsch.. Små bröderna tyckte om dom i alla fall :)

Observera att det faktsikt är kanelbullar ^^

Hemmadag

Mamma fick sjukanmäla mig imorse.
 
Känns som att det är riskzon för att min hals ska trilla av nu när jag hostar så mycket. Känner mig som ett rivjärn /:

Nu har jag i alla fall bestämt mig. Jag ska klippa mig! Efter ett låångt prat med min syster i går kväll så kom vi båda fram till att det är dags för förändringar. Har länge hoppats på att mitt hår ska bli långt och fint igen som det var förut, men tragisk som jag är så åker plattången, hårfärgen, hårfönen etc. etc. fram dagarna i enda, rätt som det var så fick jag mitt krulliga hårtuss.. Men nu minsann ska det av, sen så får vi allt se om det blir bra,men det är en annan femma! Tänkte på det i natt, vad bra det vore om det nångång i framtiden kunde bli mode att raka av sig allt hår. För det första så skulle det vara riktigt roligt, jag menar.. Tänk er Jessica Simpson med shavead skalle i modetidningarna ( ;). För det andra så skulle ju alla få chansen att låta det glänsande, oförstörda barnahåret växa ut igen på nytt. Suck..


På fredag får jag träffa min Rille igen :) Har inte sett dig sen i söndags ju, då vi såg på Saw och ingen utav oss vågade sova med släckt lampa igen (eller tja.. I alla fall inte jag.. Du är ju utav det tuffare slaget ;) När vi ses på fredag igen måste vi se fortsättningarna minsann, även om du vill eller inte. Sen kan du få räkna med att sjunga för mig i telefonen varje kväll innan jag ska sova, stå med ögonbindel utanför duschen och vakta för monster när jag ska duscha och sova med tänd lampa med mig när jag sover hos dig i din läskiga skog. Hur låter det? Bra, då säger vi så! :)


På lördag bär det av till Fryshuset, yeeeah!


RSS 2.0