28 Augusti- Plåster på såren

Nu får jag allt skynda mig, har planerat att vara i susställning vid 22 varje dag nu i veckan, men har hela tiden skjutit upp det med ett "5 minuter till", "Bara ett vänneravsnitt till" och slutligen, "Ska bara blogga lite först".

Idag var det verkligen kallt ute! Då jag gick till tåget imorse, med endast påstoppad en stressande fleecetröja, kom det mycket burrande ifrån min hals må jag säga! Herre jisses, det är bara Augusti! Det är nu det börjar kännas läskigt med allt det här pratet om växthuseffekten och allt vad det heter (hör det här till föresten, "burrande i Augusti"?). Hursomhelst, det stämmer inte. Som ni säkert minns förra året, så kom inte snön förens i början av Februari!(!) Och nu sätter det redan igång i Augusti.. Knork, knork, knork säger jag bara!


Mitt i all kyla idag så köpte jag en stor värmande godispåse som tröst :) Hjälpte en liten stund i alla fall


27 Augusti- Snart jul?

Usch, det är bara den 27 AUGUSTI och man känner redan kylan rejält utanför fönstret. Det är vid den här tidpunkten på året som mitt vinteride tar sin start. Med det innebär att jag inte går ut utanför dörren nödvändigtvis under hela vinter-halvåret, förutom då jag absolut  måste, och istället stannar inne och äter lakrits och myser dagarna i enda:) Tog somsagt sin start redan i helgen, då jag och Richard satt placerade framför TV:n stora delar utav dygnet.
Det enda positiva med hösten är att det snart smäller av för min födelsedag, den 10 September är sexton höstar avklarade :)!


Amina visar sina kunskaper på gitarren! Haha

26 Augusti- Slakdagar med pojkvän <3

Idag och igår var jag hemma hos Richard och hade en mysigaste helgen någonsin! Vi gjorde ingenting särskillt, men grejen att vi inte träffat varandra på 5 dagar verkade göra under.
Vi åt nästan- hemmagjorda kräftor, tittade på TV fram till klockan nio, sen låg vi och pratade om livet och ingenting resten av hela kvällen. Somande glad och lycklig vid halv tolv.
Morgonen som kom vaknade jag ganska tidigt, faktiskt innan Rille för en gångs skull. Han däremot verkade vara inne i en vääldigt skön dröm, eftersom att det var han den här gången som låg och viftade på rumpan skickligt i sömnen. Då kunde jag inte låta bli att fnissa till högt, vilket han då vaknade yrigt utav.

Jag måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän! Jag älskar dig Richard, uppåt och neråt, till 100 procent!!

24 Augusti- Fredag

I fredags var det dags för nollning för oss 1:a-gluttare.
Klockan åtta befann vi oss alla vid Rudan i Haninge. Vädret var på topp och allt visade för att det skulle bli en toppenkväll! För en början måste jag säga att det var lite småsegt, då jag, Amina, Ellen och Caroline var de enda som verkade vara nykra på hela stället och det var svårt att få någon vidare kontakt med de andra, haha. Men senare emot natten så blev det bara bättre och bättre. Lärde oss lätt att känna flera ifrån de andra klasserna, vilket var as kul. Estetare är öppna och roliga! visade det sig. Men så värst mycket nollning blev det ju inte ;)




Augusti helt enkelt!- Skola

Sitter här på min rast nu i skolan. Ellen och jag är de enda som inte riktigt känner andra ifrån skolan än, så vi beslagtar datorerna nu under lunchen istället. Dock så har jag aldrig riktgt förstått mig på Macentoshar än, så jag blir dum-förklarad gång på gång då jag försöker att få igång skärmen.

Idag hade vi våran första ensamble lektion. Under hela förmiddagen nu så har vi inövat en låt som vi ska spela upp för de andra grupperna, för våran del så blev det "Herr gurka/ Save tonight". Vi har alltså tagit texten utav "Herr Gurka" och satt in på melodin av "Save tonight". Jämfört med de andras låtar som vi har smyglyssnat på, så verkar våran vara ganska väl kort. Men, men.. Vi får väl se, det här var i alla fall en liten uppdatering!

22 Augusti- Stadsbesök

Grr.. Nu är jag riktigt trött! Tog mig 3 försök att få mig inloggad här på blogg.se. Första två gångerna blev det helt fel använadarnamn och sedan blev det helt fel lösenord. Förstår inte, har sovit PRECIS så många timmar som man ska sova. Somnade på stört vid 22.00 igår kväll, och vaknade igen till klockan 06.00. Det är i alla fall åtta timmar! Ändå så höll jag på att nicka till flera gånger på bussen hem idag.

Idag gjorde vi en grymt konstig uppgift med i klassen, vet än inte riktigt vad den gick ut på faktiskt... Till en början så skulle vi ta oss till det Nordiska Muséet med våra grupper. Väl där fick vi mat, som jag och Ellen sen matade ankor och oönskade fiskmåsar med. Jag var faktiskt tom. deltagande i ett mord på en yoghurt ätande geting!

Efter maten fick vi ett papper med en massa olika platser som vi skulle ta oss till i Stockholm och sen fota, allt ifrån Stadsbiblioteket till Café 44.
Det blev en låång dag för mina stackars fötter.

21 Augusti- Två dagar i nya skolan

Har just kommit hem ifrån en långpromenad med Kasper, riktigt skönt faktiskt!
När jag tänker efter så är det faktiskt alltid skönt att gå ut och gå såhär med hunden på kvällen (dock inte då han dummar sig eller är lat, som han visar sig att faktiskt vara ibland. Och dock inte på morgonen, kroppen måste komma igång först!), men nackdelen är att man sällan har "orket" att ta den här långpromenaden så ofta.

Nu har jag gått två dagar på Fredrika Brémers Gymnasium och jag är fortfarande lika nöjd. Vad jag var orolig för dagarna innan känns just nu helt bortpustat. Var rädd att inte passa in, fördomsfull som jag är så trodde jag att hela klassen (på 21 pers) skulle vara vrål-hårdrockare. Så var det naturligtvis inte, tvärtom. Trivs urbra!
Lärarna var jätte härliga, galna dock, men härliga. Likså mina nya klassisar. Hoppas att allting håller i sig i de 3 år som jag ska gå där! (Plus så är det inte alltför illa att ha Haninge Centrum precis brevid skolan, snacka om att mitt studiebidrag kommer att ryka fort de kommande månaderna!)Tjingeling

19 Augusti- 1 dag kvar

Nu är det bara en dag kvar tills skolan börjar. Känns världigt konstigt och jätte nervöst. Rädd att inte passa in bland allt folk, passa in på linjen.. Känns döwierd!

Idag har jag haft en liten av en spa-dag för mig själv. Asa skönt!
Började med att duscha med en väldoftande hårinpackning, sedan ansiktsmask med gurka på fejset och sedan en rejäl tillsnyggning av mina naglar.. Känns skönt med slö-dagar ibland. Snart kommer min syster Lina hit, så ska vi äta kräftor och annat kul, men tills dess så ska jag titta klart på 8-e Vänner- säsongen!

18 Augusti- Till Haaavs!

Idag var jag på haaavet med Richard och hans familj.
Vi gav oss av ifrån Kagghamra runt 9 för att titta på båtracet i Nynäs, vilket innebar att vi var tvunga att ge oss upp ur sängen väldans tidigt!
Rillzor var ganska duktig och flög upp ur sängen straxt efter 6, medans jag var ännu bättre och höll kudden sällskap till kvart över 7!

Vägen dit var ganska svår och hoppig, eftersom det för ehem, ovanligetens skull denna sommar blåste och blev mycket vågor. Visserligen gillar jag att hoppa, men inte med såna vågor som fortfarande har satt spår i mitt huvud och som dessutom fick mig att klämma pekfingret i ett dörrlås. Gungeligung..

Men dagen var ändå så jätte kul! Tänkte lägga ut lite bilder sen, men det får bli då bloggen behagar sig att fungera som den ska. Vi åt jätte goda pirauwger, och matade änder med kolagifflar. Man kan säga att dagen blev riktigt lyckad!
Hemvägen var skönast, då vi åkte riktigt snabbt i riktig Madde-anda! Jag tyckte tråkigt nog bara att resan var för kort hem, hade gärna åkte fram och tillbaka några gånger till bara för att åka, men en kissnödig tax i flytväst stod för mina planer ;)

14 Augusti- Grönan

Nu vet jag att datumet står lite senare än vad i tisdags var, men låtsas liite och glöm för ögonblicket bort att jag är en seg person..*Zum, zum..*

I dag var jag på Grönan med Richard, Lisa, Martin, Krille, Alex, Robin och Robins kusin Maggan. Tanken var att åka till Grönan ganska tidigt, just för att kunna vara där så länge som möjligt. Konstigt nog så befann oss vi inte innanför portarna förens runt 1-tiden, just för att vi alla blivit lite Donken-sugna innan och för att vi inte kunde hitta Maggan i stans mörka vimmel..

Dagen var jätte rolig, faktiskt den bästa på riktigt länge! Studen med Richard och Krille i "Flygande mattan" var dock nog det som förgyllde dagen mest. Varje gång då mattan åkte ner, upp, åt sidan (eller vad den nu gör?!) så skrek galningarna som om att de var i en djup orgasm eller som möjligen 14-åringar som just kommit i målbrottet, just för att överrösta de jobbiga, skrikande tjejerna på raden bakom.
FY, JAG SKRATTADE SÅ ATT MAGEN VÄRKTE!

8 Augusti

Jag tänkte egentligen ladda upp lite bilder här ifrån den senaste tiden, men av någon anlednuing så har blogg.se tagit bort den funktionen (?). Även resten utav html-systemet verkar vara borta..

Nu har jag precis kommit upp efter en låång frukost med kaffe/oboy o grejer.. Redo för dagen! Mums..
Ska snart kila iväg till bussen för att träffa Rille, för att sen försöka få ner honom i badvattnet.
Eftersom den här veckan tycks bära resten utav den "sommar" vi lär få, så försöker jag att utnyttja varje ögonblick utav den. Inte sitta inne en enda soldag, alltdå. Vilket har varit jäkligt skönt, då jag varit på stranden/ åkt båt, som vilket för mig är värsta lyxen. Får dock svika mitt löfte på fredag för då ska jag iväg till Tandis =/

8 Augusti

JAG KOM IN I ALLA FALL! Shit vad glad jag är! Var helt beredd på att gå på L'estradska i höst, sam- sam. Hade inte varit så muntert eftersom mitt förstahandsval på gymnasium låg på musik. Men jäklarns tusan, så blev det ju inte. Häromdan såg jag den lyckliga nyheten att jag kommit in med min reservplats på just ESMK. Hur SKÖNT som helst!


Nu sitter jag i varje fall och väntar på att min nedladdning på en ljudbok ska komma ned. "Fråga Mrs Walsh", heter den, utav Marian Keyes. Jag tänker minsann inte gå och lägga mig förens den är färdig. Men långsamt går det, så jag lär få sitta uppe ett tag.

Idag var jag o badade med Lisa och Alex, riktigt skojsigt faktiskt! Vi drog iväg till Norra Muskan på cykel.. Eller ja, dom cyklade, jag råkade tigga till mig skjuts på pakethållaren! Tyvärr så kunde jag inte gå på våran myskväll efteråt med tacos och film. Men det får bli en annan gång.

Haha, namngrejs

1. YOUR NAME:
Madelene Carolina Karlson

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters from real name plus izzle)
Madizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Pinkcat

4. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters from your last name, first 2 letters from your first name, last 3 letters from your mum's maiden name)
Karmamin

5. YOUR GOTH NAME: (black and the name of one of your stores)
Black Åhléns

7. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mum/dads middle name)
Susanna Björn

RSS 2.0