29 Juni

Precis kommit hem ifrån en trevlig båtfärd med Rillen. Nu sitter jag och myser med ett stort glas oboy.. Yum!
Idag känner man sig verkligen trött, inte nog med att jag satt uppe halva natten för att försöka få tag på mina gymnasieintag, så har det även vart ganska bråkigt och ledsamt på sina håll som verkligen har tagit musten ur en..


Men nu ska jag sätta mig och MSN:a lite innan Rille kommer tillbaka, för då kidnappar han datorn!

Sammanfattning av dagar :)

Nu är jag där igen! Har inte bloggat på evigheter, nu får jag skärpa mig!
Gör en liten sammanfattning på allt som har hänt, så ajg ber om ursäkt om det blir ett aning längre inlägg (en eller ett? :S)


UTÖ TILLSAMMANS MED KLASSEN:
Dagen började med SO, gamle Hasse låter förstås ingen lektion glida till spillo, som sedan följdes utav klassråd men då hade nästan alla dragit hem (frivillig lektion, varför satt jag kvar?). Sen fick jag och Lisa dra iväg till skolläkaren för att kolla våran hälsa och ryggrad. Jag mådde prima ballerina, vad annars? :)
Då jag kom hem efter skolan fick jag skynda mig som en gris, för självklart (jag är ju jag och mitt huvud planerar aldrig) hade jag inte packat en endaste väska. Jag drog ihop allt vad jag kunde och skyndade mig sen ner till vägen för att få lyxskjuts utav Lisa till stationen. Att jag hade skyndat mig så mycket var inte ett dugg nödvändigt, för tåget var "förvånandsvärt" nog försenat 40 min, vilket också ledde till att vi missade Utö båten och fick sitta i Årsta i 2 timmar.
Väl på Utö så grillade vi korv, som i Robins fall var en panpizza som sen hälften brann upp, badade tossarna och gjorde blålerafigurer. Max försökte även att lära mig kasta macka, men jag gav lätt upp då ajg inte kunde hitta några platta stenar.

SKOLAVSLUTNINGEN:
Den 14 Juni gav jag mig upp tidigt för att krulla hår, plocka blommor och få ordning på mina lillebröder. Det är ju inte varje dag man slutar 9:an. Efter mycket stress kom vi iväg till skolan där vi träffade på resten av familj (Niclas med sne tuppkam) och vänner. Medans de andra sprang iväg för att hitta platser så fick jag bege mig till gympahallens korridor, det hemska. Många var nervösa och meningar som ständigt ekade var "Shit, jag kommer att börja gråta!", "Fatta att vi kommer att gå ut 9:an nu!" och "Är jag verkligen snygg i det här?".
Ceremonin då 1:orna sjöng "Idas sommarvisa" och sen delade ut rosor till oss nior var jätte fin.  Anna och Felicia sjöng sedan i ledarmicken till nationalsången och "Den blomstertid nu kommer", det var jätte fint tjejer!

Jag fick sedan komma med mitt elevframträdande och sjöng "Sanna vänner" utav Carola. Jag vet inte hur jag ska säga att det gick, jag tappade väldigt mycket text så att jag fick gamle PA att bli förvirrad då han försökte att köra. Jag var dessutom väldigt nervös, så att jag kan förestälal mig att jag stod som en dallrande pinne där framför allihopa. Men jag antar att det är sånt som händer då man sjunger för så pass många människor för första gången.
Efter alla klassframträdanden fick jag oväntat Lions stipendium, fortfarande tycker jag dock att Cicci förtjänat det så mycket bättre! Finns verkligen ingen som har en sånn empati och förståelse för andra som hon har.


MIDSOMMARAFTON:
Jag, Richard, Dennis, Jesper, Mamma och Lasse gav oss iväg till Nibbles midsommarplats. Eller ja, jag och Rille tog bussen, "Orka gå liksom..".
Det var första midsommaren som jag firat på Nibble, och inte på landet tillsammans med Pappa. Men det blev ändå rätt så bra, konstigt men bra.
Efter Nibble gick vi hem för att äta midsommarmat, eller ja.. Midsommarmat ska man kanske inte kalla det, vi åt tacos. Efter 15 år utav mitt liv så kom vi fram till i min familj att ingen riktigt gillar denna ständiga midsommarmat. Sill och köttbullar, visst det funkar, men det börjar bli tjatigt när man dessutom faktiskt också kör med det på både jul och påsk också.
Efter 2 tacos, en i tunnbröd, så skyndade jag och Rille oss iväg till Kagghamra där vi "festade" med några av Richards kompisar. Varför jag skriver "festade" med flugskitar var för att Krille och Koffan satt igång långt innan, så jag och Rille fick det svårt att hänga med. Vi fick istället leda dem, sprinag några varv runt midsommarstången och akta oss för "farliga blommor". Farliga blommor vad var Krille hela tiden ville skydda mig och Richard ifrån. Farliga blommor som vi senare kom på att han måste ha menat brännässlor.
Hur som helst så blev kvällen jätte, jätte rolig! Hoppas att få göra om det någongång! 


12 Juni

You were all
that mattered . . .
You were once
my  friend and father
then my world
was shattered

Too many years
fighting back tears . . .
Why can't the past
just die . . .?

Wishing you were
somehow here again . . .
Knowing we must
say goodbye . . .
Try to forgive . . .
teach me to live . . .
Give me the strength
to try . . .


 


12 Juni

Hemma igen!
Nu är jag hemma ifrån Utö och allt känns bara så underbart! Dagarna har blivit längre, men får sova länge på morgonen, betygen är satta. Nu har man ett helt sommarlov framför sig, och sen börjar gymnasiet!

10 Juni

Finns det något roligare än att dansa? Jag tror fan inte det.
Balen var jäkligt rolig i torsdags. Välkomnsdrinken var prima, korten blev jätte bra, potatisgratängen ägde.. Men bäst var ändå dansandet efteråt (som dock tagit sig betalt på mina fötter nu i efterhand). Jag har lärt mig att dansa bugg, vals (Lisa är en höjdare) och lite headbang ifrån Johans sida. Hur som helst så var det mycket roligt!

Igår var vi ute och åkte båt Richard och jag. Och ja, jag skäms, skäms, skäms över att säga det, men jag älskar havet! Hur skönt som helst var det att ligga där på båtsdynorna och steka i hettan, hoppa i plurret då man kände för det och sen hoppande åka iväg på vågorna. Jag säger helt enkelt det, hellre båt än husvagn! Basta.

Imorgon bär det av till Utö. Kära gamla Utö :)

6 Juni

Sommaren kommer verkligen närmare för varje dag som går. Sekund.
Idag var det verkligen värmebölja, en väldigt skön sådan dock. Jag tog mig mitt första dopp, som fick abborarna att fly sin kos och Rille fick bege sig ut att simma efter båt.
Vi solade i många timmar idag, i hopp om att få mig fin till balen. Resultatet blev istället kräftröd som säkerligen även det lär försvinna tills imorgon.
Enda nackdelen med att sommaren är här är att bussfärderna blir så mycket längre och jobbigare.Du behöver inte kommentera varje inlägg bara för att du ahr det som nyårslöfte. Jag börjar känan mig elak ^^

4 Juni

Halloj!
Jag pausar ifrån mattehögen..
Idag repade vi inför mitt nummer på skolavslutningen, det gick faktiskt ganska bra. Fortfaramde några stycken ajg måste vara snabbare på, men annars så var det inga problem. Inget att jämföra med förra gången vi repade iaf, då lät det inte precis hallonsoda, inte..

Det är inte långt kvar nu, balen närmar sig redan.. Alex börjar bli nervös för att jag ska slå ihjäl honom då vi ska dansa- men sånt hör ju till. Cicci kommer i alla fall att vara finast med sin veckra, bruna klänning. Äga dansgolvet lär hon ju göra också. Min gömsa det!

Men, men.. Näst sista provet jag pluggar till nu i alla fall, så jag får väl se till att göra det bra!
..Min nya bakgrund verkar inte vilja funka :/

3 Juni

Nu har jag varit inne och fixat designen på bloggen- igen. Lite snyggare nu dock :) (Vet inte om den syns än, om det har funkat?). Jäklarna html som amn måste kunna, blir bara värre och värre hela tiden, men man vill ändå inte ge upp. Tusans!

Har suttit och pluggat hela dagen idag, har hur mycket som helst och jag har bara mig själv att skylla.
Eftersom jag gjort alla mina intagningsprov nu, varit sjuk osv. har jag kommit så jefla mycket efter i alla ämnen. Känns så pressat då man verkligen är så nära att nå de högsta betygen, att man ska kunna göra det så bra som möjligt. Inte heller blir det bättre utav att fåglarna kvittrar, solen skiner, det är Ösmo marknad, alla andra är lediga. Man kan riktigt känns doften av nygrillat, sommar, höra alla skratten.. Man vill bara ut, ut, ut!! - Istället sitter man dock inmurad bland läxhögarna som ändå inte vill krympa..

Blev ett väldigt konstigt inlägg det här, är inte så fokuserad på att skriva. Får uppdatera lite istället när jag inte är på jag-vill-till-sängen-humöret.

RSS 2.0