Shoppaloppan

Med stor risk att det här blir ett inlägg som alla kommer att hata att läsa, ett tråkigt inlägg som egentligen bara handlar om mig och min dag- Det skiter jag dock i, det här är min blogg och här handlar allt om mig! Egosim är något man kan stava med stort E!

Fick min lön i dag från maj-månad. En 4-siffrig summa som egentligen inte är så mycket att skryta med, men för mig så gjorde den underverk, för att överdriva lite! Åkte in till stan och köpte då det mesta som jag skranklat och varit brist på i 2 månader (köpte upp hela mitt förra studiebidrag på mat, festtillbehör och godis, så saknaden för andra nödvändigheter har egentligen varit dubbel.). En ny collegetröja, ett par jeans (jag hittade!!)(!), mascara, foundation och en ny scarf. Nödvändigheter tänker nu säkert de flesta, men ja, nödvändigheter för mig.

Imorgon ska jag jobba långpass på donken, 10- 19, men jag bor hos syster den här veckan så restiden blir i alla fall inte så långvarig:)

Ja, det här blev ett uruselt inläg, men jag har blivit dålig på att blogga.

Musique á la Madde

Nu direkt efter Allsång på Skansen (Ja, jag blir aldrig för stor för att titta på det)..MISS LI!
Fasen så hon var bra

 

En äkta låt att dansa runt ensam, oduglig o spattig till!

För att skriva mig ett kort litet inlägg

3 veckor senare och det tar mig fortfarande att först logga in på blogg.se och sen banka mig själv lätt i huvudet för att ändra i sökfältet till publishme.se.Först och främst, svar till anonym i inlägg 21 April 2008:

- Jag må vara EMO, du må vara fegis:)Det jag först vill börja med i denna tredje fras på detta inlägg är att berömma mig själv. Jag vill helt enkelt berömma mig själv för att jag är så jävla bra! Så jävla bra som har gått upp tidigare än få, klockan 7 varje dag närmare bestämt, och åkt till jobbet. Snart kommer min första lön, jag kan inte säga annat än att jag längtar!

Idag!

Först måste jag bara säga; Hahahahaha!!!
Min blogg har varit död, stendöd, putsväck borta, i några veckor nu. Svar på den enkla anledningen? - Jag har inte vetat hur man loggar in.
Som de flesta kanske vet (nu även jag) så har Blogg.se flyttat till den rara lilla sidan publishme.se. Jag har ställt mig i flyttkön och packat i hop min blogg och mina ord till denna site (fullt medveten om det, och fullt oglömsk).
Men nu, bara som en hjärntvättad-jagvetintevad, så har jag helt enkelt inte hittat inloggningsknappen, dom har flyttat den och jag har inte kunnat hitta den.

Idag tog jag tjuren vid hornen och letade upp den rara lilla sidan publichme.se och letade i informationsfältet (found it). Allt för att egentligen bara berätta att jag lagat en kladdkaka och spillt ut socker på golvet.

Så, nu, bara för att jag kan (och för att jag har saknat att sprida tidsfördrivande och tråkig information); -Jag har bakat kladdkaka och spillt socker på golvet.

RSS 2.0