Nätstopp?

Av någon anledning så finns det inget internet hemma hos mig, så jag försöker att surfa loss och ta igen mig nu i mellan lektionerna i skolan!
Är det bara hos mig, eller var det samma sak för rsten utav Ösmo igår kväll? =/

Det blir lite utav ett bildinlägg

Nu har jag suttit coh pluggat samhälle en stund, skrivit på min uppsats. Dock så har jag inte fattat helt, så jag ska skriva lite mera imorgon.. (Urk, skriva på fredag?)
Imorgon ska jag bara ta det feting lungt. Köpa en stor påse godis och sen titta på film och IDOL på kvällen, var länge sen jag gjorde det. På lördag ska jag följa med Richard till Nynäs öppet hus, och sen kanske hälsa på några av mina gamla klassisar :)
Blir ett kort inlägg, men det mesta utav mina skrivsar gick ut på uppsatsen idag så det här får bli ett tråkigt ett.
Bara en sak till! Sophie spillde ut sin latte idag och sen så vrickade hon min fot xD Kan inte skratta åt det tillräkligt :D APKUL!
För en vecka sen åkade vi massa skridskor! Då kidnappade William min kamera och fotade en massa :)
Har glömt att ladda upp, men här är dom :) Har inte tagit med alla suddiga skridskobilder, men den som vill ha kommentera för det tar såp låbg tid att ladda upp här.. =/

Förlåt för mina fucked-up inlägg =/

Idag känns allting mycket bättre! Vaknade upp med Rillzor i morse, utav att mamma stod utanför min dörr och lekte "Bella och Theo" med Dennis och Jesper halv 6 på morgonen!
När jag skällt ut henne efter att vi klivit upp ur sängen lovade jag på stort att jag minsann skulle sjunga bolibompa med kastrullock utanför hennes dörr när hon hade sovmorgon nästa gång, var hennes försvar att hon inte ville släppa rösten när hon äntligen fått till den "perfekta" Bella & Theo- imitationen och att hon faktiskt glömt bort att det låg människor och sov bakom den stängda dörren intill mitt rum halv sex på morgonen. Alltså, mamma.. :)

Efter sången idag gick jag och Sophie och åt apstor lunch med stuvade makaroner och veggo-nuggets, vi bestämde att vi skulle äta jätte mycket eftersom man alltid är så slut och hungrig efter idrotten sen annars. Efter maten gick vi till centrum oich köpte latte som Sophie sen hällde ut så fint på disken. Snyyggt Soffan ;)

.

Helt fucked up.

1 sekund senare

Jag hörde föresten på radion imorse att hon ifrån antikrundan ska bli årets julvärd.

 (Alla andra pratar ju om det ^^)

ja ja ja

Jag hatar tisdagar... Sena dagar, bara teoretiska ämnen och blä blä blä..
Dock så har vi en 50- minuters sovmorgon, som sen retar upp det dubbelt med att jag inte kan åka ett senare tåg eftersom att jag kommer 10 minuter försent då.. Blä somsagt.

Fick sällskap på tåget utav min knäppe bror och My. Det var ju... Kul
Nej det här inlägget blev inge bra, strunt the same.. Ett inlägg i alla fall, eller nått...

I vanliga fall irriterar jag mig så fruktansvärt när folk skriver just sånna här, men idag så struntar jag i det och kliver med i gruppen och skriver ett helt meningslöst inlägg..

Visst är bandspagetti med ketshupen RIKTIG höjdare

Ja, jag vet, jag klagar ofta på trafiken i min blogg, men det här tar tusan i mig priset!
Lämnade Handen idag kvart över tre, sen dess tills nu, halv elva när jag kom in innanför min dörr har jag suttit på ersättningsbuss i bilköerna på Nynäsvägen.. Kan det vara möjligt att jag varit igång på pendel/busstrafiken i 7 timmar?(!)
 
Dock så var det inte allt för hemskt, hade sällskap utav Cicci hela vägen, och vi gjorde det bästa för att hålla livet uppe och inte bli kissnödiga. Det var allt tur, och förvånandsvärt bra för mig, för tänk vad hemskt det hade varit annars.. Inte många som skulle våga sätta sig på kanten utav nynäsvägen liksom..

De två första timmarna fick vi stå. Då jag dock kände att jag höll på att svimma i det stora vimlet utav folk, bestämde jag mig för att sätta mig ner på golvet. Var dock ingen bra idée. Efter en stund kunde jag höra ett pipande ljud ifrån tanten bakom mig: "Ursäkta, ursäkta! Du sitter på mina fötter". Jag mitt dumass förstod såkart inte att det var mig hon menade, utan satt nöjt kvar tills de undrande blickarna började komma ifrån människorna runt omkring mig. Hur många andra satt på golvet liksom? Det var dagens pinsamma!

Senare kom som tur var en liten trevlig ersättningsbuss ifrån andra hållet som körde oss tillbaka till västerhange, där gick sen tåget hem. Synd om Madde dock som valde att stanna kvar på bussen (var nära att ajg också gjorde det!), hörde av Pappa att de börjat köra runt med bröd och filtar till alla i bilarna.. Laddning för en lång natt?

Tycker hemskt synd om dom som sitter fast i bilarna. Vet inte riktugt vem man ska skylla på.. Snön?


Hej mitt vinterland!

Imorse när jag vaknade var jag rätt så överlyckig över att det snöat, ungefär sådär lycklig som man alltid blir när det snöat för första gången varje år men som sen försvinner ganska fort då man själv måste kliva ut i äcklet och bli våt om fötterna. Precis så var det imorse.

Självklart så nöjer sig inte himlen med att kleta ut min mascara med tjocka snöpuffar, nej, nej.. Självklart ska TÅGEN ställa in, bussarna ska åka sakta efter en ploggroda och sen stanna för att någon klumpeduns med sommardäck ramlat av vägen.  Jag drabbades över det förstnämnda, tågen..
Tog ett tidigare tåg än vad jag brukar, just för att jag hade mina föraningar att det skulle bli förseningar.
Kom det något tåg? Nej, nej..
Kom nästa tåg efter en halvtimme? Jodå, men det rörde sig bort bara 20 meter ifrån perrongen.
Fick resenärerna evakuera och hoppa ut genom förarens nödutgång två meter ner till marken? YEP!

När (Om) jag kommer hem idag ska jag krypa ner under mitt täcke med min påse Turkisk Peppar och drömma om Thailand och värma mina fötter..

Det finns alltid rum för lite fika

Alltså, idag.. Iiih, jag känner mig bara så grymt bra!
Bortsett ifrån att jag vaknade klockan 12 imorse och tog den sista mjölken ur kylskåpet, så känner jag mig faktiskt extemt duktig! Då mitt rum igen sett ut som Rysslands gator nersprejade med grön målarfärg och kastad spagetti ( i mitt fall två lite bruna bananer som legat i min väska allt för länge) dom senaste veckorna så tog mitt samvete stopp igår och bestämdes helt enkelt för en lång städdag idag.
Blev inte så mycket förändringar på möbler och så som jag hade planerat, faktiskt ingenting, och faktum är att det håller på att bli stökigt igen utav min belöngingsmuffins smulor, men det struntar jag i. Nu har jag i alla fall städat och det är i alla fall det som räknas!

På tal om bananer i väskan.. Den senaste tiden har jag fått för mig att bli lite nyttig i mellanåt, att istället för att köpa impulschoklad på dyra pressbyrån påvägen hem, då istället gnaga lite på ett äpple eller joina dom andra i skolan på sina rökpauser med ett päron. Dock så funkar det bara dom dagarna som jag också har ork att ersätta jordnötsmackorna med gröt och lingonsylt, mina må-bra-dagar alltså (dock blir dom av alltför sällan eftersom att jag helt enkelt är en Karlson och uppväxt med jordnötssmör och skippar det helst aldrig). Därför blir det lätt att bananerna stannar kvar där jag har lagt dom, tills att jag har en ny nyttighetsdag och får för mig att ta ut dom därifrån och lägga dit nya. Går helt enkelt bara runt, runt, runt. Bananer i väskan alltså.

(Finns det någon gräns på hur långa meningar får vara föresten? Ser att min där uppe blev lite olaglig..)


Halloween mihihihihi

Tjoderut! I'm gonna sammanfatta about the trevligaste weekend som inte ens har begin än.
I torsdag var vi på fest hemma hos Aleks. Det var väldans kul, men som man kan se på mitt tidigare inlägg så kunde vi inte ta oss hem (screw SL)förens med halv 6 tåget.  Ni vet när man får sånna där besked som känns helt omöjliga att förstå och lösa, att man istället för att börja grina sitter och gapskrattar. Så var det för oss i torsdags. Richard coh jag satt coh gapskrattade coh satt samtidugt och bläddrade om och om på SL-sidan för att se om det tågtabellena konde ändras var och varannan minut.
Tur som var så kom Ängel-Natta till vår räddning när vi satt och ojjade som mest och erbjöd mig och Richard den skönaste soffan ever att få sova natten på :)

Ikväll ska jag hem till Erica (tror jag?) på halloweenfest. Hade planerat att hitta några sexiga vampyrhorn att ha på mig, men dumt nog så bort jag ju i Ösmo och här finns ingenting att hitta i sista minuten. Får sminka mig lite extra svart och tänka lite häxa så kanske det går bra ändå :)

Screw nynäs

Grr vad jag hatar SL!!! Vi sitter fast hos Aleks nu, från en fest, och kan ine komma hem :( Nästa tåg går HALV sex imorgon.. Kan räkna med med nada sömn inatt :( Grr somsagt!

RSS 2.0