´.

.

26 Februari

Ohoj!
Idag spelade jag  ÄNTLIGEN in min låt  (Sara Lövgrens "Starkare")!
Den ligger fortfarande i skolan nu, så jag har inte hunnit genomlyssna den riktigt än, men jag längtar tills nästa vecka då den är klarmixad och trixad så att jag kan få hem den!
Efter inspelningen så lagade jag och Lena världens godaste omeletter (eller åtminstone min var det), med jalapenos, ost, gräslök och mögelost. Helt finemang var det, tänk så mycket man kan använda mögelost till liksom.. Toast, pastasås, pizza, hamburgare och omelett är ju bara några exempel..

På torsdag åker jag till Finland, oh vad jag kommer att sakna Rillen! Inte hellerså kan jag ju ringa honom där bortifrån. Sist så gick den förbaskade 3-räkningen på mer än vad mitt stackars barnbidrag orkar med.. Och då hade vi bara pratat en liten stund sammanlagt.

På ett sätt så ska det bli skönt att åka iväg. Jag kommer att få en hel del pluggande gjort, det kommer ju inte vara någon TV, dator eller telefon som lockar. Och dessutom så ska det bli skönt att träffa Vanamumo igen. Men på ett annat sätt så¨vet jag att jag kommer att bli väldigt rastlös där, och det känns egentligen inte så speciellt lockande att plugga på sportlovet. Fast den allra största orsaken är ju förstås att jag inte kommer att ha någon speciell kontakt alls med Rillen, och det suger stenhårt!

Men nu ska jag fortsätta med mitt ko-korstygn och titta på O.C. Tudelu!

Pappa kom hem, för jag längtar efter dig..
Kom innan vintern är slut lilla Pappa...
Åskan har gått och om kvällen blir det mörkt..

..Snälla Pappa kom tillbaka till mig, jag längtar efter dig..


22 Februari

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med Matten, NO:n och SO:n phu..
Känns som att det enda jag levt på nu i veckan är koffeintabletter och te, för jag har verkligen suttit uppe sen ifrån det att jag kommit hem ifrån skolan och fram tills nu, sent på kvällen. På nätterna har jag tom. drömt om att det har kommit en stor, jäkla hand och suddat ut allt vad jag skrivit om. Sömnbrist någon?!

Nu har äntligen mitt brev ifrån Rytmus kommit! Snart är det dags för intagningsprov, så snart som den 13 Mars faktiskt.. Nervositeten stiger.. "Kommer du vidare till andra nivån så ska du sjunga din andra akapellasång..", stod det. Låter ju faktikst lite mer som en idolintagning, jag menar.. "Andra nivån", läskigt!


Imorgon får vi i alla fall sportlov! Ska bli hur skönt som helst (efterlängtat). Då ska jag träffa Rillen, Pena, spela in min låt ifrån förra årets musikal i skolan och åka till Finland.  Och Wei föresten! Nu funkar min låt på PA, kila in och kolla (Li1lis)!

5 jFebruariu

Nu är både Rillen och jag sjuka. Vaknade med 39 graders feber imosre, lagom till att jag hmf.. Ska göra mina intagningsprov till estet. Hm.. Ja, ja, får hoppas att det inte håller i sig.. men nu orkar jag inte skriva mer, utan ska särtta på en film och sen sova lite mer

btw.. GRATTIS PAPPA!


RSS 2.0