14 April 2007

Känns fortfarande helt overkligt..
Hur kunde han välja just mig? Han kan få vem han vill..

Är så jäkla lycklig! Det här är verkligen någonting som jag drömt om under hela mitt liv, och nu har det äntligen hänt. Helt overkligt, verkligen!

Jag vill egentligen komma med den största texten någonsin, med alla underbara ord och meningar jag kan och vill säga till dig, men det känns så konstigt för jag vet att jag redan har sagt dig allt, med risk att det kan kännas tjatigt..
Hur som helst kan jag få ur mig att du är den underbaraste pojkvännen man kan ha, och jag älskar dig. Skulle aldrig någonsin vilja ha någon annan än dig, du har redan mer än allt vad jag vill ha.
Bara småsakerna du gör får mig att må som en drottning varje dag. Du går upp och möter mig för den där jäkligt jobbiga backen varje gång jag ska komma till dig. Och tro mig, den blir faktiskt mycket enklare att gå ner för då du är med.
Du orkar även med mitt hysteriskt jobbiga morgonhumör. Vad jag än säger Richard, så sluta aldrig att väcka mig med pussar på kinden, för jag älskar det (har bara svårt att uttrycka mig vänligt på morgonen).
Jag vet att jag kan ringa dig klockan 4 morgonen, och vet att du ställer upp. Vad det en skulle vara.
Vad jag vill säga är att jag älskar dig Richard och att jag hoppas på att få spendera restan utav mitt liv tillsammans med dig!


BILDER FRÅN VÅRAN FÖRLOVNINGSDAG (heter det så?):
Fredagen den 13, haha
Ringar
Våra OTROLIGT fina ringar, vi graverar på måndag :)

Picknick
Våran otroligt mysiga nästan-ett-års-picknick!
Förlåt att jag köpte ananas, kunde bara inte låta bli!

Hundneesa
Griseknorren ville också vara med.
"Lek att det é vår unge!" *glufs glufs på havrekakorna*

Lycklig...!

Jag är FÖRLOVAD!!! Kan inte fatta att det är sant..

På måndag firar jag och Richard 1-års dag, men eftersom ingen av oss har väldsans mycket med tid just då så firar vi idag istället. O tur e väl det, picknick vid bryggan.

Lägger upp bilder sen när jag kommer hem, för nu ska jag mysa med min FÄSTMAN!

Jag älskar dig Richard Ohlin, tack för att du gjort mig till din.

9 April

GLAD PÅSK! Så varade den ärade påsken över.. Veckan har ju varit lite si och så, men jag antar att den blev bra till slut ändå!
Långfredagen: Vaknade jätte sent på morgonen, förvånansvärtnog, höhö.. Åt seg frukost, (rostad rasken med honung och oboy), gav mig iväg och handlade påskägg till min nära, tittade med min syster(som förvisso har en vacker sångröst när hon väl tar i!) på musikalen Jesus Christ Superstar! Timmarna gick, vi hovade i oss en varsin tallrik havregrynsgröt och sen gav vi oss iväg till min farbror! Tågresan dit var utmärkt, jag och syster satt hela vägen och diskuterade min avslutningsfest! Tåget hem därifrån var däremot istället (förvånande SL, ehmn..) så det tog oss TVÅ timmar att ta oss hem ifrån Söder, i Stockholm.

Påskafton: Jag vaknade sent även denna dag och även som dagen innan bölev det en lika seg frukost där efter. Dock mitt i ljuva morgonstund hojtade mamma om att hon sett något lurvigt hoppa omkring på tomten.. Det var påskäggsletardags!  Mamma, ehm..Påskharen hade tydligen haft en skarp tanke då hon gömde äggen, för Viktors var tydligen omöjlig att hitta! Det slutade med att mammsen själv fick leta upp det, coh då vart lille Vicke glad! Dagen följdes med påskmat, äggmålning,  missade bussar, lång promenad i skogen och sedan fest med Rille hos Annelie. :) (Martin med sin karamellfärgsdricka;)

Dagen igår gick inte åt till så mycket.. Jag var hos pappsen och åt middag (för första gången på två år!!), jätte god lasagne! Efter pappas så var meningen att jag skulle ge mig iväg på partaj vid Grindsjön, men efter en del missförstånd så sprack det och jag satt hemma och lyssnade på musik hela kvällen..
Dagen idag startade med att Rillen ringde upp mig och bad mig titta ut genom fönstret. Jag min nöt hoppades att min älskling skulle stå där ute och vifta på öronen, men ack så fel jag hade. Där fanns SNÖ! Snösnösnö!!
Herresjuttsingens, där var snö!
I vilket fall muttrade jag till i telefonluren, drog täcket över huvudet och sov i några timmar till.. I går pratade ajg coh syster glatt om vilken lycka det avr att våren kommit, så fel man kan ha..


?gg!
MINA PÅSKÄGG! Även Dennis och Jespers, men dem gav upp eftter två stycken..

Jag ber om ursäkt om min ton varit aningen omunter i detta inlägg..

RSS 2.0