..

..

17 December

Min älskade, vad skulle jag göra utan dig? När jag är glad, så står din dörr öppen för mig. När jag är ledsen, så står din dörr öppen för mig. Ja, till och med när jag är arg och ingen annan vill ha med mig att göra, så står du där med öppna armar. Jag har så dåligt samvete, känns inte som att jag gör riktigt detsamma för dig. Du hjälper alltid mig till 100%, oavsett vad. En annan sak som också märktes idag, du vet precis vad jag vill ha, du känner mig nog mer än någon annan.. Godispåsen du sprang och köpte, direkt efter vårt lilla bråk..Du visste ju precis. Lakrits, choklad och en massa kärlek (innehållande godishjärtan). Du är min drömprins Richard, det är dig jag vill leva med. Livet ut. Hoppas att du vet om det, mina dörrar står också alltid öppna för dig. Jag älskar dig.9 December

Idag som i alla andra dagar så har jag gymnasieångest. Vad ska jag välja? Väljer jag rätt? Ska jag våga satsa?.. Sånt.
Helst utav allt så vill jag ju gå på Kulturama- artist och musiker inriktat, men jäklarns.. Tänk om jag inte ens kommer in.. Tänk om estet är helt fel för mig, även om det känns helt rätt.. Sjukt och jobbigt på samma gång, som vanligt.

Nu ska jag alldeles strax sätta igång och plugga i alla fall, ligger efter i en del just för tillfället. Bilduppsatsen, inte klar, teknik och teknik uppsatserna, låångt efter med. Känns så störande att behöva sitta med dem på helgen bara, är inte vardagarna tillräckligt med pain in the ass?
Antar att jag bara har mig själv att skylla i alla fall. Mig själv och praoveckorna.
Je, je, je.. Nu ska vi snart äta middag också, karré med klyftpotatis á la mamma. Yummie!

Första advent

God morgon alla lärkor!
Nu har jag precis vaknat. Eller precis och precis, jag vaknade för en timme sen. Började med att slå på tv:n, 8 simple rules (Yay!), tittade i en kvart, sen tog det slut. Sen ringde Rille, pratade med honom i en halvtimme. Sen gick jag upp till soffan, pratade lite med mamma, sparkade lite på lillebror. Nu sitter jag här igen och funderar på att gå och duscha.
Idag ska här julfixas. Första advent idag, så det blir nya julsträrnor, städning (!!) etc. etc. Orkar inte! Sen så ska det pluggas ännu mera, blev inte av så himla mycket igår faktiskt. Föresten, någon som läser och kanske vet, musikuppsatsen, ska den bara inlämnad den här veckan? Någon? Skriv till en kommentar, det stod ju inget datum på lappen /:
Mozart, Mozart, Mozart... Finns det inga bra bilder på den människan?

Snart så är det jullov. Oh,s å skönt! Då ska jag sova, träffa Rille, sova lite till ochs en träffa Rille. Schlakt!
Hur som helst, inte än, så nu måsta jag gå och duscha. Tjing tjong!

RSS 2.0