Telefonmiss

Facebooks mail är ju verkligen det enda som fyller min inkorg numera. Till en början tyckte jag att siten var kul, alla har ju den, men numera så blir jag bara mer och mer irriterad. Vill jag veta mina mail på Facebook, så loggar jag väl in på Facebook?! I min hotmail vill jag endast ha mina hotmailmail, och ingen himla FunWall...Så jag råder er, ni som ännu inte har blivit medlem, bli det inte heller. Ännu finns lunarstorm!

Idag är vi lediga ifrån skolan, studiedag.. Soft, soft, soft! Satt uppe länge i natt med TV:n och datorn på, men vaknade olyckligtvis ganska tidigt utav att min mobil ringde med okänt nummer. Jag kan bli så himla osäker på okända nummer i mobilen som man missar. För det första så är jag alltid osäker på om jag ska ringa upp eller inte, det kan ju typ vara någon jätte läskig person (jag har telefonfobi, hellre pratar jag med personen in person)... Samma sak så tar det alltid några signaler för mig att svara när det är ett okänt nummer ringer till mig, det kan ju typ vara någon jätte läskig person, vilket också ofta leder till att jag missar samtalet.
Då personen har kontantkort som ringer, är det svårt att hitta telefonnumrets ägare också på Eniro, vilket också självklart gör en ännu mera nyfiken!  I slutändan, om man ens lyckas få tag på dagens gåta, brukar det för det mesta ändå ha varit en felringning. Ironic?Hoppas att det inte är bara jag som kommer att titta en extra gång bakåt säterna nästa gång jagåker bil..

Mobilturbo

Fast att min tegelsten till mobil har varit trasig länge, så tog ändå mitt temperament slut inatt.
Problemet är med laddningen. Satte den på laddning precis som vanligt innan jag gick och la mig igår kväll, snällt så snällt, gav den till och med en liten fin klapp på knappstycket.. Ändå envisade den sig med att hela natten pipa  med ett: "batteriet laddar inte". Nej det hör jag väl?!

Har hursomhelst beställt en ny mobil nu, med avbetalning till min mamma. Enligt alla recensioner som var verkar den helt ok. Blev överlycklig när jag såg att det var någonting som jag faktiskt har råd med (med tanke på att jag är en såkallad klantskalle, för att vara finkänslig, så tappar jag ofta mobiler på alla konstigaste vis).

Dock till ett pinsamt i-landsproblem nu.
Hittade den här sköningen också när jag
kollade runt på expert.. Dock så är den
telialåst, lite fullt bläk på det! Det får bli en
black one for me!


När jag äntligen upptäckt videofunktionen..

Jag märker det själv, och jag ber om ursäkt för det. Jag vet att det är få med densamma musiksmak som jag, men nu när jag äntligen upptäckt hur man använder videofunktionen så måste jag ju faktiskt använda den.

Satt på tåget idag och bråkade med min hejdlöst irrierande Mp3. Då det inte går att stoppa in ny musik i den så har jag helt enkelt fått leva med de genomlyssnade, drygt 40 låtarna, som jag stoppade in i oktober. Min mage skriker "köp ny, köp ny!" medans plånboken skriker tom!!

Januari är som alltid den fattigaste månaden, den månaden då man ångrar att man köpte julklappar över huvudtaget och sen ännu mer för att man köpte upp alla snabba julklappspengar på mellandagsrean. Månaden då man äter Icas kalaspuffar.
 

@--<---Jag betyder ingenting nu.. Bara om jag kanske dör

Pluggdag ll

Haha, det är verkligen så att jag kan skratta högt åt mig själv! Efter att ha skrivit två loggar på rad om en bok, kan man väl knappast ana att den tredje blir en succé. Jag ska inte skicka in den här, men den vart i alla fall den konstigaste snabbrecencionen på en bok som jag i alla fall har skrivit.. Sudden fram!

Maggie börjar lungt. Hennes bästa vän Emily och vän Lara följer med henne till Nail Heaven för att få hennes naglar att bli så sagolikt vackra i fransk manikyr-anda. Nail Heaven följs utav frisörbeskök som kaxigt förvandlar Maggies långa prydliga hår till en kort ungdomlig spretig frisyr. De går på krogen, dansar hejvillt till 80-tals musik och "I Will Survive". Maggie börjar sedan att flirta med Troy, även han med henne. De går på dejt och hon följer med honom hem. Löftet ifrån Troys sida att ringa upp Maggie efter deras natt  tillsammans blev som bortblåst. Istället blir hon totalignorerad när dom ses och han ursäktar sig med att han faktiskt sagt till henne att han inte var någonting att lita på.

I ren panik sätter Maggie en gaffel i benet på Troy och går sedan i säng med Lara.

Änglar
av Marian Keyes? Någon som vill läsa? ;)


Skolbok HEJ!

God morgon herr blogg!
Liknande alla andra mornar här på jullovet så vaknade jag vid 12 imorse. Det kommer att bli ett rent utsagt helevete för mig att vända tillbaka dygnet dom här sista dagarna innan skolan börjar. Får helt enkelt ställa klockan på 7 imorgon bitti och hoppas på att jag ska komma upp..

Eftersom mitt nyårslöfte till mig själv var att rätta till skolarbetet i år, så gick min plan för dagen åt att plugga igen mina svenskauppgifter som jag missat. Jag vet inte varför jag har blivit såhär, jag vet att jag kan så mycket bättre än vad presterat den här första terminen på gymnasiet. Det jag pluggade upp för att bli bra på i nian har helt försvunnit och det känns som att jag är tillbaka på ruta noll i åttan igen. Kanske är det pga. allt runtom, eller kanske så är det pågrund utav någonting annat. Hur som helst så är det pg.a MIG och det är bara jag som kan ändra på mig om jag vill bli bra!

I vilket fall så skulle jag leta reda på mina uppgifter idag till svenskan, men som vanligt då man har skyddad identitet så får man räkna med att man blir efterbehandlad. Mina uppgifter som ska finnas på vklass.se fanns självfallet inte upplagt. Mitt enda alternativ att få dom var såklart att mejla till svenska-läraren. Dock så kan jag gott vänta på att få dom kan jag ana. Lär inte vara allt för många som hänger på Fredrika Brémers- skolforum de sista dagarna utav jullovet.
Oh, ljuva pluggdag rakt åt skogen..

RSS 2.0