Soooool

Jag sitter och drömmer mig bort! Apollo, Fritidsresor och Ving, ni ger mig feber! Åh, så underbart att komma iväg utomlands någon vecka i sommar, någon som är på?
Säg ja, annars får ni stryk!

Stadsteatern

Faaan så arg! Klassen ska på De tre musketörerna idag. Självklart kommer den informationen ut till oss via vklass. Som det brukar gälla för mig, en elev med skyddad identitet, så är det mycket i skolans system som liksom "glömmer bort", eller inte får in mig. Likså vklass.

Faaan jag har haft så här länge nu, därav också gått på Fredrika Brémer i två års tid, de vet om att inte mina meddelanden kommer fram. Jag förväntar mig inte att hela klassen ska anpassas efter mig, men då smsutsick eller gästboksinlägg skickas till klassen, kan de väl kanske komma ihåg att skicka ett separat också till mig? För det vet jag att det funkar.

Fortfarande igenom tråkboken, den är så tråkig att man storknar.

Sjukt mycket i skolan nu, ljudteknikprov på torsdag!
Kondensatormick.. Och vad hette nu den andra? Dynamisk?.. Men den tredje då? Och innehållet av en mikrofon, vad består det av? PA, "public audio", kan det stå för något så dumt?

Imorgon har vi våran sista körlektion, vilket är ett ämne jag verkligen kommer att sakna i höst. Sakna, sakna, sakna.. Körsång är ett sånt härligt ämne, helt underbart när det låter bra och samtidigt sjukt roligt när det inte gör det! Jag som har börjat prova mig på sopranstämmorna, höjdrädda jag.. Jag kommer ju att trilla ner igen!

Imorse vaknade jag med pojkaponk.  Karlns mobil hade blivit blöt och behövde torkning, så jag gjorde mig en uppoffring och sov med öppet fönster (!). Något av en väckarklocka var det, kalla vindar från öst uppe på 5:e våningen.. Jeeeeppp, härligt var ordet.
Passade på att ta rekordet i morgonlöpning medans jag var i farten. Upp kvart i 7, nere och vänta på bussen 10 över.. Jajjamen!

På torsdag ska jag på arbetsintervju! Hold your thumbs...

Det är en jäkla massa salsa i min blogg

Idag kom söndagsångesten fram. Redan imorse när jag vaknade kom den. "Inte sova länge, för då somnar jag inte ikväll", "Selma Lagerlöf boken, bara 5788 sidor kvar- klar idag!", "Fotolektion imorgon, fortfarande inga bilder tagna" och slutligen "Jag måste duscha.". Dessa stressande tankar resulterade bara i att jag hamnade framför TV:n till kl. halv 3, repris efter repris.. Sällskap fick jag av storasyster!

Nu är klockan halv 7 och ingen av de ovan sakerna kan jag sätta bock på, bara några få kapitel ur Selmis.

Tjingtjong, jag e bong!

Det är inte som på film?

Fan vad jag är ute och cyklar! Jag kan aldrig ta det lungt med någonting. Allting ska alltid gå shupshupshup, i raketfart! Gör det inte det får jag för mig att någonting är fel och då ställer jag till det ännu mer och rör om i grytan.

Ahhhh!..

RSS 2.0