Ett sånt där lite illaluktande inlägg jag kommer att be om ursäkt för senare

Min blogg är full med ironi och dumheter som händer just mig. Det här är dagens:
När jag går ut med Kasper brukar jag vara lite småbusig, jag brukar helt ärligt inte ta med mig hundpåsar. Jag vet att det är fel, alla ska ta undan sin egen skit och ja, jag medger att jag också blir irriterad när jag hittar någonting under min sko. Kalla det att kasta sten i glashus, kalla det vad ni vill, men jag brukar inte ta med mig påsar.

Idag gjorde jag däremot ett undantag. Våren hänger i luften, jag vaknade med ett leende på läpparna med fågelkvitter i öronen. Varför då inte även passa på att plocka upp efter Kasper på morgonpromenaden, alla kan vi ju begå förändringar (Dock inte jag, nu i efterhand)!
Då Kasper uträttat sin härliga sång laddade jag med handen för näsan och med plastpåsen i hand, nu skulle härligheten plockas upp!
Men det var som om det vore planerat. Kaspers ruskiga hämnd på att jag gav honom en kort vägpromenad istället för en lång i skogen. Man kunde riktigt se hånflinet över hans håriga haka.
Han kluttade av en till så snart jag stängt igen den redan fulla och äckliga påsen.

Tack ska du ha Kasper. Jag kunde lika gärna ha låtit bli.

24 Februari

Sitter och myser med min stora godispåse och rostat majs ifrån igår.. Känns alltid så underbart efter en kul kväll när det finns lite lakrits kvar att fylla magen med!
Igår var jag på bio med Richard och sen åkade vi på mysfest hos Titti.
Till en början var jag lite osäker på filmen vi skulle se, Cloverfield. En handfilmad action/sci-fi kändes inte helt som min grej, men jösses vad bra den var! Jag har svårt att föreställa mig att jag ska ha blinkat en endaste gång. Så sjuuukt bra! Dock lite synd med slutet, men jag antar att det var det som gjorde filmen så bra, att den inte blev som man ville. Dock eftersom att filmen utspelade sig i New York, så kändes det lite pirrigt att gå hem när det började åska i luften när vi lämnade Sergel. Kändes ju inte helt oväntat om man skulle se en for eller svans bakom huskröken, eller ett huvud som lekte Pickaboo- bakom Pub-huset.
Efter filmen åkte vi hem till Titti  och var lite sociala. Var en myspysig kväll!

Reklaminlägg

Mihi! Nu tänker jag reklama för en grej som jag tycker ä rväldans bra! Nämligen..*Dambarabambam* Bloggtävlingar! Första gången som jag gör reklam i min blogg, men det här tycker jag är värt att nämnas :)
http://bloggtavlingar.blogg.se/1203337607_min_frsta_tvling_vinn.html är denna braiga adress! Hejja på mig nu, eller var med och tävla själva :)

image104)


Smart ide! Alla lägger in ett tävlingbidrag, även de som inte har hål i naveln, för de kan ju alltid ge sin vinst till rara lilla mig om de råkar vinna ;) Hur låter inte det?

Att diska en hund

Nu har jag avklarat två utav tre tidigare punkter. Hunden och diskmaskinen.
Jag vet att man egentligen inte borde klaga över såna saker: Det måste göras och alla gör det, att tömma diskmaskinen är en vardagssak och att klaga över att man måste tömma den själv är på gränsen till att vara snobbigt. Men man kan väl i alla fall få säga att det är tråkigt?

Hur som helst har jag bara matten kvar nu, dock så fasar jag över att det är den värsta biten. Algebra med X och Y:n är min värsta fiende och jag ser inte fram emot våran date ikväll.

Kräkig och tråkig

Tjollahopp! Har så otroligt tråkigt just nu, finns en del saker på min huvudhinna som skriker om att bli gjorda. Matteräkning, tömma diskmaskinen och att gå ut med Kasper, men som ni hör så låter det inte så lockande?
Hade mycket hellre varit i skolan nu, måndagar är ju min favoritdag.
Vaknade flera gånger i natt utav illamående, dock är det ju sånt som händer så jag laddade för skola i alla fall. Gick upp vid 6, försökte peta i mig lite yoghurt, sminkade mig och klädde på mig. Kvart i 8 var jag helt redo för att gå ner till tåget, skulle bara gå in i kylen först för att hämta en apelsin. Då kom det ofräscha som jag ogärna gillar att stava, så jag låter helt klart bli.
Fick helt enkelt gå fram till datorn och sjukanmäla mig och sen krypa bums ner i sängen. När jag vaknade en timme senare mådde jag självklart prima. Vilken toppendag. Verkligen typiskt..

De gula filurerna

Läste nyss http://enflickasblogg.blogg.se och fick syn på det här roliga http://youtube.com/watch?v=CELjL8eMZE0! Det är simpsons-figurerna i verkligheten! Är så väldigt förvirrande när man tittar på de "verkliga" människorna, för det känns ju faktiskt som att det är är de tecknade figurerna som dubbar de äkta. Dessutom trooor jag att killen som spelar Apu och Moe även är densamma som spelar David, Phoebe's ryske älskare i Vänner. Kan det stämma? Gosh, jag tittar alldeles för mycket på TV.

När jag blir femtio ska jag påminna mig själv om att också dubba en teckand figur. Jag antar att det ger en del status att kunna skryta med att man är den riktige Bart Simpson (?).


12 Februari

Har blivit så fast i de stora, populära modebloggarna, så som tex. Blondinbella och Kenza, att jag nästan blir irriterad och ledsen på min egen. Missförstå mig inte, det är inte så att jag avgudar dom på något sett, mest blir jag irriterad på deras glamourösa och problemfria vardag. Men att läsa om deras liv är ungefär som att trycka på ett blåmärke. Man vet att det gör ont, men ändå kan man inte låta bli att trycka, för man vill ju känna hur ont det gör.
Jag bor varken i innerstan eller har ett eget aktiebolag. Inte heller extraknäcker jag som modell. Min hantering utav photoshop ska vi inte ens tala om och nej, jag är faktiskt inte ens sugen på att skaffa en chiuahua (jag tänker faktiskt inte ens googla fram hur det stavas). 
Och faktiskt, faktiskt, så tycker jag inte att någon utav dom har någon viss skrivartalang heller.
Grejen är bara den att jag också skulle vilja unna mig en gucciväska då och då.

Tack! Nu har jag fått avreagera mig lite, förlåt för ett dåligt inlägg.

Krabba

JA. JA. Jag brände  mig. Precis som gissat så brände jag mig.  Jag brände mig!
Med Aminas små varningar i bakhuvudet om att inte sola längre än 10 minuter, eftersom att rören precis blivit bytta, la jag mig och stekte i 20 minuter. Typiskt mig. Hade Amina inte sagt någonting innan, så hade jag säkert inte blivit bränd och hade jag bara låtit bli att vara så tvärsäker på att jag "aaaaldrig bränner mig", hade jag garanterat inte heller gjort det.
Nästa gång ska jag sola ska jag lägga mig med tankarna om att jag ska bli degblek, då kanske det händer grejer?

Mobildumlös

Tamtatatam.. Nu har jag suttit i skolan sen 9 imorse, och nada lektioner! I vanliga fall skulle det varit ganska tråkigt, men det har varit rätt ok :) Har hunnit dricka min dagliga dos av te, ätit lunch två gånger samt kollat igenom disneyfilmer på youtube :)!
Snart ska vi kolla på teater sen ska jag jag och Ellen gå och sola. Jag LOVAR att jag kommer att bli kräftis, bara för att.
Min mobil har lagt av sig pg.a att jag tappat bort min puk- kod, så här kommer ett litet privat meddelande.

Richard, jag kommer till dig så fort jag kan sen.
Vet inte om du fick mitt intrnetsms, så jag
skriver för säkerthets skull. Men jag äter
hemma, för att det blir så sent annars, passar på att ringa
dig då ocksp men dte behöver jag ju inte skriva här. Siktar
på att vara hemma hos dig vid 6 hjärtat! Kanske plockar med mig semlor ;)
PUSS

Smart jag är.. Kom på att jag lika gärna kunnat skicka ett privat meddelande på BDB, men nu har jag redan skrivit så nu får det lov att vara. Spillerill med tid annars i onödan, eller.....

FETTISdag eller FETtisdag?

Hur säger man egentligen? Är svårt att förklara med att endast använda bokstäver så får beskriva lite kort för dom som ännu inte fattat galloppen.
FETtisdag- En tisdag som är fet.
FETTISdag- En dag full av fett.

Dagen till ära fikaluttade jag med Josse, Amina och Ellen. Väldans trevlans som alltid då man får äta mums med trevligt sällskap!
Mötte sedan min kära Cicci och min kära Annica på tåget hem. Jätte mysigt eftersom att jag inte träffat dessa gummor på hundra år. Är så skönt när man pratar med dessa, för det känns som att man kan prata om allt! Även fast att vi inte träffas varje dag längre, så är ni ändå fortfarande samma ngoda sällskap som ni alltid har varit. Kändes skönt att få prata av sig med såna snack som bara vi kan ha :)

Ska ta upp telefonkontakten med min homie igen, för jag saknar henne verkligen! Idag ska jag dock satsa på att plocka ihop mitt rum, men det ska bli ordning på vårt pratande ok? Bra :) Du lovade även mig en utav din mammas middagar, mums :)


Nästa Västerhaninge Station

På tåget idag:
-Ursäkta mig?
*- Javisst?
- Jag må vara en gammal gubbe, men jag har en bra smak. Du är väldigt söt!


Jag måste bara säga att denna gamle gubbe förgyllde min dag!Har ÄNTLIGEN fått hem mobilen nu. Skönt som bara tusan! Efter att den varit borta på vift med posten över hela Sverige (ja, faktiskt från Norrköping till Örebro, sen tillbaka för att komma till Nynäs för att sen dimpa ner i Ica's postlåda) hade jag börjat att tappa hoppet om min lur.
Nu har jag precis fyllt upp godisbiten med allt mitt sköna pling plong! ..Eller ja, nästan allt, den rymmer bara 126 MB. Bland annat med Andrew Lloyd Webber, Laleh och Daddy Boastin (Oj vad intressesmurfarna hoppar!!!).

För att börja på något helt annat om mobilen så har jag kommit på hur min tågresa ska bli kuligare. Som ett sant rixmorronzoo- fans jag är, så ska jag försöka lägga in kanalen så att jag kan lyssna på vägen in till skolan på morgonen. Geeeeez vad jag kommer att bli osocial ringer en varningsklocka om, har nämligen hört att man också kan webblogga ifrån mobilen?  Måste bara komma underfund med hur man löser allt det här nu..

RSS 2.0