Michael Jackson

Just när sömnen var nära igår natt rycktes jag till av ett SMS från Stoffe. Michael Jackson har avlidit, en av vår tids största musiker har dött. Det var först att jag inte förstod det, men bara minuter efter ringer Henrik upp mig, av samma anledning.
Det är konstigt att man tar till sig så, men Michael Jackson har nog satt sina spår i de flesta, på ett eller annat sätt. Tillräckligt satta spår för att Stoffe ska smsa mig ang. honom, tillräckligt satta spår för att Henrik ska ringa upp mig när han får reda på det, och tillräckligt satta spår att det berör mig så. Jag äger inte en skiva med Michael Jackson, men hans bortgång är för mig helt ofattbar!

På Rix FM, på Vero Moda och på jobbet har jag hört Michael Jackson både spelats och nynnats idag. Jag själv, och jag gissar att jag bara är en av många, har "black or white" på hjärnan.

Uppe med tuppen

Helt jävla, fucking ducking underbart!! Himlan är molnfri och det är varmt som bara tusan.


Downtown

4 veckor kvar av min ledighet innan min intensivperiod på Donken börjar. 4 veckor..  Vad ska jag göra av dem? Junivädret har än inte varit så mycket att hänga upp. Solen kommer i juli, det kan jag offra en tå på.
Jag vill ha pannkaka, ett städat rum, ruskigt med pengar och en babe att smutta på..!

Tänk om jag hade en liten, liten apa.. Ompa, ompa, fallerallera..Och så var det, det här med youtubefilmer. Jag är ledsen, men jag kan inte låta bli. Världens goaste APA!

En ännu bättre Lynch


SOS

Okej, nu utsänds en hjälprapport!
Hur får man bort det störande "Madelene Karlson" som står i vägen för min bedårande header?

STEPHEN LYNCH!Han är hemsk men jag är riktigt svag för humorn, en mix av Jim Carrey och Björn Rosenström.
Nu ska jag ändra rikting mot TV:n. Håkan Hellström gästar Filip och Fredrik!

6 Juni

Jag vill ha han som han e min bor, käre storebror.
Bror, ska du ut i natten? Stanna här med mig, jag vill vara med dig, käre storebror.
Bror, säg mig vad som hänt min bror? Käre storebror.

Han har en massa fuffens för sig, jag vet inte vad det rör sig om.
Härjar ute mitt i natten, vad han gör det vet'e katten.

GRATTIS PÅ ALLA STUDENTER!! Synd med regnet

Ännu en ledig helgdag och jag sitter inne på date med datorn. Varför? Jag vet inte, jag orkar inte med något annat helt enkelt. Imorse messade Stoffe i undran om party, jag var sjukt på.. Men under dagen så avdankades det rejält och det slutade med att jag kilade och köpte godis istället (reminder: handla aldrig när du är hungrig).

Imorgon tar Pena och Rille studenten! Riktigt skrämmande, imorgon står dom där med mössorna på och om ett år står även jag där och skriker för full hals. Det är helt sjukt!

Hej hej allihopa, hur e läget? Manâna manâna

Nu är det inte långt kvar, 3 skoldagar kvar. 3 skoldagar som inte ens borde räknas som skoldagar, på måndag ska vi ev. bowla/ ev. picknicka på Djurgården och på tisdag ska vi lyssna på sköna Mathilda & CO i aulan, sen ere sluuut!  Hade mitt rum varit städat och hade vädret varit så varmt som det var i måndags så skulle jag hoppa högt!

Idag har det varit en toppendag. Och vet man varför???? BILJETTERNA TILL HULTSFRED ÄR BOKADE!!! Nu är det på riktigt, nu ska vi åka! Timbuktu och Lars Winnerbäck, jippykayey!

Igår gjorde jag ett väldigt stort framsteg. Jag knatade i Nynäs- ensam, jag gick in på pizzan- ensam, beställde en kebab- ensam och jag åt den, på plats, ENSAM! Jag hatar att äta själv, det är det värsta jag vet. Och jag kan inte helt ärligt säga att det var trevligt,  men jag gjorde det!

RSS 2.0