Cya later

Tar en paus med bloggen ett tag.

Back on track!

Sådär, nu har jag fixat lite med designen. Fortfarande inte helt nöjd någonstans, men det funkar väl i krig tycker jag.

Det var ett tag sen jag bloggade. Tänkte därför lägga upp lite bilder på Emelie som jag fotade förra helgen, bara som en liten update liksom :)Det var ett tag sedan

Det är så tråkigt att blogga när bloggen är ful. Det är därför jag inte bloggar just nu.
Blogg blogg.


Yes dude

Så. Jäkla. Skönt.

Har just redovisat mitt arbete om arbetsmarknaden och det gick jätte bra! Har varit skakig hela veckan och imorse var det nära att jag inte tog mig upp, men nu är det äntligen gjort och det känns jätte skönt.

På en sekund ändrades magkänslan och helt plötsligt känns allting jätte bra. Det är första gången på riktigt länge som min klump i magen (stressklump) inte är där och jävlas. Jag har ett prov kvar att göra, på onsdag om nästan två veckor. Det har jag redan pluggat på, så det känns inte som att det ska bli en pers. Efter provet är jag äntligen tillbaka och ligger inte längre efter i samhällskunskap. Hallelujah people, hallelujah!

Upp över huvudet

Först skola, är hemma klockan 7, sätter i mig middag på en gång, pluggar och nu går jag och sover. Imorgon ringer klockan 05:30.

Jag gillar inte riktigt den här dygnsrytmen..


Idag

Huu... Vad jag känner mig bra! Äntligen är jag färdig med min samhällsuppsats och har även lyckas klura till en Powerpoint- presentation. För första gången någonsin känner jag mig åtminstone lite trygg när jag ska gå upp och redovisa.

Under dagen har det annars inte hänt så mycket. Min sånglektion gick riktigt, riktigt illa.. Jag slarvade med uppvärmningen och fick sjunga låtar jag inte ens har nosat på(mitt eget fel) på flera veckor. Jag var ändå bestämd att sjunga för full hals, men jag skämdes varje sekund för hur illa det lät, haha.

Imorgon ska jag ringa till Kulturskolan och säga upp mig från mina pianolektioner. Jag vill verkligen spela, men det är så mycket andra projekt jag måste ta tag i just nu. Att ha många bollar i luften är inte riktigt min grej, jag sprängs när det blir för stressigt. Dock så kommer jag förhoppningsvis att fortsätta där jag slutade igen i höst, när allt som heter plugg, student och jobbansökningar är ur världen.

Nu ska jag försöka att komma i säng. God natt världen!

Gåshud

Fullt upp!

Är just i denna stund mätt som ett as och har fullt med lasagne i magen. Nu ska jag ta mig ann Monte Cristo- boken (har 200 sidor kvar att läsa och redovisning imorgon), önska mig lycka till!
När ingen ser..

Våren kommer att bli intressant


Är inne och skärmshoppar lite på BikBoks hemsida och mina ögon fastnar på dessa cykelbyxor..

.. Och nu frågar jag mig, vad kan matchas till tro?


Bildlös

Jag är helt körd i mitt projektarbete. Så typiskt, jag ska göra en hemsida om min klass och jag ska fylla ett fotoalbum för tre år tillbaka. Än så länge har jag bilder från ett tillfälle då vi repar. Det här bådar inte gott.. 

Den som har några bilder på lager kan väl säga till?
Nu ska jag gå och skjuta mig, om ni ursäktar. Puss!

Fy och fasen

Igår hände det som absolut inte fick hända. Mammas dator har kraschat och alla mina bilder som var sparade (förde över en del från min dator när jag skulle ominstallera Windows) är borta. Det är inte nog med att det är minnen från 4 och 5 år tillbaka, utan det var också en hel del materiel till mitt projektarbete.

Fy och fasen, jävla datorer.I lördags

Ska förresten bjussa på en sminkning jag gjorde för några dagar sedan. Med lite inspiration från Linda Hallberg såklart!
Lyckades dock inte så bra med att få fast stenarna, det ser mer ut som att jag har kluttat lim i ögonslutet :P

Photoshoptrixande

Tittar på klockan och ser förskräckt att jag suttit med Photoshop i tre timmar. Helt otroligt, för jag har inte gjort mer än en fjuttig logga. Det hör väl dock till att jag är extremt petig, antar jag.

Nu ska jag tvätta av mig mitt smink och sen krypa ner i sängen till någon bra serie på webbtv. Det svider som bara tusan i ögonen, har varit så koncentrerad att jag glömt bort att blinka.

Vårdag

God morgon allihopa!
Jag har just smällt i mig en apstor frukost och sitter fortfarande och surplar på mitt kaffe. Vilken skön morgon! Hör fågelkvitter utanför fönstret och tycker mig själv se att snön nästan har smält bort från grannens tak. Låt det snälla hända nu, jag vill ha vår!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Ska åka till Henrik och mösa med honom tills imorgon, sen ska jag försöka få plugg gjort resten av lovdagarna.

Japp, där var en liten update. Tjing tjing!

Jag har hittat min studentklänning!
499 kr hos Stylebystars.


Krångel

Jag tror att jag snart dör av tristess!
Min dator har krånglat ett bra tag nu och idag kände jag att det tusan i mig var dags att ta tag i saken. Men ack och tvi, vad jag trodde var så enkelt och smärtfritt visade sig vara en riktig procedur. Min plastpappa erbjöd sig att hjälpa mig att formatera om datorn, allt jag själv behövde göra var att föra över alla saker jag vill spara till en extra hårddisk. Och här, ja, det är här beviset kommer att min dator behöver sig en extra svängom! Bara att föra över mappen med mina bilder, vilken inte alls är stor, har än så länge tagit 3 och en halv timme och det är inte klart än. Nu har min plastpappa gått och lagt sig vilket betyder att jag inte kommer att få någon hjälp med formateringen förens imorgon kväll när han kommit hem från jobbet. Fasikens sjuttsingens jäkla skit, säger jag. Min onsdag var nämligen planerad att ägnas åt photoshop och projektarbete, vilket inte kommer att gå med en seg och nu snart, helt tom dator.

Visserligen kan jag ju försöka ge mig på skitet själv, men det känns riskabelt. Datorer är och har aldrig varit min stora grej..

The box

Igår tittade jag och Henrik på filmen "The Box". En helsnurrig film, och jag är inte säker på att jag ens förstod hälften av den, men frågeställningen var intressant.

Skulle du kunna trycka på en knapp för 1 miljon kronor, med vetskapen att en person (vem som helst ute i världen) skulle dö om du gjorde det?


RSS 2.0