Kanske en mumsfillibabba?

Höstlovet ska inte ha många måsten. Dock måste jag städa mitt rum!
Skriver här för reminder till mig själv: Madde, ingen städning, ingen sushi!

Jag klagar för att jag vill och jag svär för att det är fult

Trött på det mesta nu. Inne i en period då det mesta känns sämst och det som inte känns sämst kan beskrivas som ruttet.
Den senaste månaden har jag beskrivit en skala som låter ungefär så här: "Här är botten, här är skiten, här är jag!".
Egentligen känner jag inte såhär för någon speciell anledning, det bara är så. Med tanke på att mitt liv känts som en bergodahlbana med en jävla massa gupp, kan man då beskriva mig som en björn laddar inför ide för vintern? Nu har det inte hänt någonting på länge, men min hjärna verkar ha förberett för att bli känslokall och arg, i fall att någonting skulle hända, så att jag är redo.

Stör mig, det gör jag på allt. En fjortonårig mupp t.ex. som skaffat sig ett gummiband till sin nyckelknippa vid min busshållplats i måndags, kunde inte låta bli att jojja med nycklarna i marken tills gummisnodden smällde och nycklarna brakade i marken. Det är inte likt mig, men jag kände för att kasta hans nycklar framför bussen när den kom och hoppa på hans keps.

Tröttnat, det har jag också gjort, på allt.
Trött på mitt slitna, uttorkade hår som aldrig vill bli långt. Trött på min hud på hakan som nu hösten får att skrynkla ihop och bli torr. Trött på kämpade prov och uppsatsinlämningar som resulterar i ett G+. Trött på mascaror som bara torkar. Trött på att sånglektionerna bara går sämre och sämre. Arg på sura lärare i skolan. Ont efter min urinvägsinfektion.

Vad behöver du Madde? Ett stort, jäkla, fet lov!

Hugg en häl och klipp ett lås

Är det OK att gå och lägga sig halv 8 en torsdagskväll, bara 2 och en halv timme efter att man kommit hem från skolan?
I natt sov jag 10 och en halv timme, pluspoäng till mig!

Imorse luktade det bakpotatis över hela tåget (konstigt!) och nu, för 5 minuter sedan låste jag in mina nycklar i skåpet. Extranyckeln sitter självklart också på nyckelknippan, i händelse att något sånt här inte skulle hända..

Ett delat inlägg

GRATTIS CICCI! 17 ÅR PÅ DIG, 9 ÅR MED MIG!!!

Jag blir irriterad på mig själv.. Riktigt, sjukt, jävla irriterad! Satsade på pluggdag idag, vilket hade varit perfekt! Tidig slutdag och egentligen pigg som en mört. Nu sitter jag här, 10 i 8 med böckerna framför mig (hade de ett ansikte hade de tittat på mig med jordens hundögon och sagt "öööppna mig!") och jag har i princip lika mycket jobb kvar som jag hade när jag startade.
Hela tiden har jag hittat på ursäker eller "bara 5 minuter"- sånt, för att inte plugga. Ibland har jag försökt, öppnat boken, läst frågorna, sen till följd, bara straxt därefter, stängt boken och lika snabbt förträngt frågorna. Det är för svårt!
Jag tänker inbilla mig själv att det här än en djävulsk skolperiod i mitt liv just nu, att det är en fas, men att det är ok. Det är det inte, men det måste gå över. Sätter en gräns nu att jag har till höstlovet på mig att vara dålig, sen ska det vara nog, sen aldrig mer! Får se hur länge den paralellen sitter, jag hoppas att jag inte har gjort såna förträngda överenskommelser med mig själv förut..

Söndag

Idag är en sån dag då man går utan bh och och bär olika strumpor. En sån dag då man värmer tekoppen i micron flera gånger om för att man glömt bort att dricka upp, men ändå envisas med att göra det. En sån dag då bara tanken på att krypa ur pyjamasbyxorna framkallar huvudvärk.

Idag är ingen bra dag.

Kunde inte låta bli att le..

Efter förra helgens rabalder då jag tappade bort mina hörlurar till ipoden, har jag fått åka en musiklös resa varje dag på tåget. Jag har nu lärt mig uppskatta annat så mycket mer, ex tjuvlyssning!

Här är citat från 4 punkares konversation, Nynäsbanan, 20:55 från Västerhaninge:

"Warpussy, det är ju Krigslida på engelska!"
"Tänk om man hade en hund, typ en chihuahua, o så döper man den till Dra åt helvete, då kan man ju liksom säga, så fort nån tant frågar vad jycken heter, Dra åt helvete!"

A-a-amigo!

Ont i urinvägarna, det enda som kan hjälpa mig är choklad! OMg.. Jag har blivit en chokladoholic!
(Mitt C är på luren att trilla i väg, choklad stavas jätte roligt utan ett C, hoooklaaad..)

:)

En reminder, Madde läs svenskaboken!

Har lust för att skriva, jag vet inte vad jag vill skriva, men jag skriver..

  • Jag har bytt från franska till foto A, varför försöka hålla på med någonting jag inte tycker är intressant för 5 öre och dessutom inte är bra på? 
  •  Jag har ätit den nya Maraboun, Amigo, as go men lite konstig, choklad med chips i.
  • Mamma har hittat facebook och där med en bild på då jag pussar en kompis, nu tror hon att jag är lesbisk.
  • Är i funderingar om att köpa nya stövlar på skopunkten. Kan dock inte bestämma mig om jag vill vara ekonomisk och snäll, med att dela rabatten med en kompis och då köpa ett par skor och ge henne de tredje, eller att enkelt köpa tre par skor bara till mig själv..                                                                                               
  • Insett det klara nu, jag älskar mitt liv! No matter vad som kommer hända i framtiden, det tjänar ingenting till att gråta över nu. Det ska komma en ny Madde nu, oroliga- och osäkra-, gamla Madde ska bort. Hon är förjävlig..


RSS 2.0