Gimp

Idag lyckades jag äntligen ladda ner redigeringsprogrammet Gimp (ett gratisalternativ till Photoshop). Så ikväll har jag, istället för pianoläxan, suttit och pysslat med en bild jag tog på Emelie i veckan.
Lovade att inte ladda upp den någonstans, men förlåt Emelie, jag kunde inte låta bli!





Måste bara få skryta lite

Baby åker på storstryk!



Min Winnerbäckfeber fortsätter...

Trots att texten brukar vara själva "stinget" i Lars Winnerbäcks låtar har jag ingen aning om vad den här handlar om. Bara så fascinerad av hans röst här, otroligt att han kan sjunga så lågt!

..O röjjer undan bevisen" ..Lyssna där och ni förstår vad jag menar!


Vågar inte kolla mitt saldo

Igår var toppen! Dock så spenderades det alldeles för mycket pengar, men vad fasen, såna kvällar ska väl också finnas. Dansade tills svetten rann och jag lyckades komma över två mcdonaldsbesök på vägen hem. Kvällen var somsagt kalas!

Nu sitter jag redo att ta igen mig. Ikväll är det Robinsonfinal som jag strax ska se på TV4's webbtv, det ska sen övergå till X antal Paradise Hotel avsnitt. Till detta har jag laddat upp med starka tacochips! Jam jam... Eller nått.

Toniiight

Utgång ikväll med Sissel, Mathilda och Carro. Jag är riktigt sjukt jävla taggad! Nya jeans, lockigt hår och pengar på kortet. Känns som att kvällen redan är menad att bli kalasbra!

.. Tänkte bara att ni ville veta det! (.. Det är förövrigt skitsvårt att skriva inlägg när man är glad, det tycker i alla fall jag. Hms...)


Schulmania

I natt drömde jag massvis, det vill jag säga.
Drömde att jag var bästa buddie med Alexander Schulman och i morse när alarmet ringde bönade och bad han att få ha med mig i sin show. Oj, oj, oj. Men jag hann inte för jag skulle upp duscha. Fan också.

 


Usch

Tss.. Idag är det ingen bra dag.

Jag är arg på allt och jag är arg på alla. Jag är till och med arg på mig själv. Är avundsjuk, svartsjuk, känner mig otillräcklig.. Ingenting jag gör är bra och ingenting jag säger blir rätt.

Fy och fasen för idag.

Sova

Med lite nudlar i magen sitter jag nu med en liten ansiktsmask i fejjan. Snygg som få kan jag lova..

Imorgon blir en kul dag! Min kamera ska med till skolan för att dels fota till mitt projektarbete, och dels för att ge min fotouppgift ett nytt försök (vi ska ta 24 bilder, 1 bild varje timme under ett dygn).
Och, ja. På onsdag kommer pengar in på kontot! Då ska jag klippa mig, köpa nya jeans och fylla på nessäsären (vilka härliga prioriteringar jag har).

Jajjamen, men nu ska jag sova. För första gången i tid på riktigt länge..  God natt!

Klar för idag, slut för idag

... Och så var man äntligen färdig med arbetet, nu med hjärnan fullproppad av(med) information om psykopati. Härligt!

Ska snart gå och koka lite nudlar, ersatte nämligen middagen med choklad idag. Smart drag!

Plugga

Åh, så opepp, så riktigt opepp.. Ikväll har jag en date med världens tjockaste bok (världens tjockaste, kan ni tänka er det?). Känns inte så jätte kul i och med att mina ögonlock trillar ner bara jag tänker på det. Men, men. Jag åkte hem till mig idag istället för till Henrik eftersom jag skulle plugga, så nu ska jag baskimig göra det också.

Ska väl också tillägga att jag köpte choklad idag för att motivera mig lite extra. Är det illa om jag nästan har ätit upp den innan jag ens öppnat samhällsboken? Jag tror det.

Blött



Tänkte också dela med mig av en bild på min tandborste. Eller egentligen är det inte min tandborste, min tandborse är pytteliten och gör sig inte bra på bild, jag vet inte riktigt vems tandborste det här är. Hur som helst så tycker jag att det är ganska kul, med tandborstar alltså. Jag vet nämligen att det är just såna här bilder man vill se en söndagkväll. Jadå, det vill ni.

Näe, nu flummar jag. Tycker i alla fall själv att den är rätt cool. Synd att jag inte har photoshop, då hade den varit ännu coolare och ni hade inte sett att vi har en smutsig vattenkran. Nejdå, det hade ni inte.

Nu ska jag försöka varva ner, är hög på socker och koffein.

Uppdatering!



Spiderpig är fångad! Gud vad skönt, nu kan alltså Henrik sova hemma hos mig igen. Phu..
Tur att jag har en mamma som är tuff, synd att det inte verkar sprida sig genetiskt.

Ps. Tittar man riktigt noga kan man se att spiderpig har hår på benen.

Spiderpig, spiderpig

.. Titta vem som sitter och chillar i mitt tak!
Känns lite jobbigt ska jag väl erkänna, jag kommer sakna mitt rum..




Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

Åh, jag är så trött på det här! Det skulle ju vara över vid det här laget, men nu verkar det istället som att man är påväg in i en ny, värre process.

ÅHHHHH.

Gick upp tidigt imorse för att hinna ringa till sjukhuset innan skolan, men det var ju inte världens lättaste. Ringde min första signal prick klockan 8- kom inte fram. De hade ingen telefonsvarare, inte heller någon telefonkö utan bara en upptagetton. Ja, ja, väntar två minuter, ringer igen- fortfarande upptaget. Så håller jag på ett tag och först runt 20 över kommer jag fram. Berättar om mitt problem och rösten på andra sidan luren håller med om att "det där låter ju väldigt konstigt". Jo tack.

Fick hur som helst orden att jag måste känna efter själv, inte att jag borde, utan att om jag känner mig obekväm så kan jag ju alltid åka in till akuten. Hopplöst. Jag är ingen läkare, jag kan inte ett skit om sånt här, hur ska jag veta hur det "ska kännas" och vad som är vanligt och inte? Har absolut ingen lust att sätta mig själv på Södertäljebussen, instabil och med värkande mage i över en timme för att få konstaterat (säkert efter räkning) att allting ser bra ut. Vore så mycket lättare om fröken i luren kunde berätta om mina symptom är normala eller inte.

Åh, jag är så arg och ledsen på samma gång. Sorry för mina kanske för personliga inlägg, men ibland behöver man lätta på hjärtat lite..

Tidig smärtgräns

Morgonens fundering: Varför är det alltid roligare att öppna ett nytt smörpaket innan man tar slut på det gamla?

Nu vill jag typ gå och dö, men ska istället tvinga iväg mig till skolan för en muntlig redovisning i nutida konst och senare fotolektion.
Magvärken sitter fortfarande i och har gjort det hela natten. Så fort jag ställer mig upp eller lägger mig raklång så värker det. Den enda bekväma ställningen är egentligen att sitta på en stol (såsom jag gör nu) med knäna uppdragna till hakan och med magen intryckt. Dock känns det inte som att den sitsen kommer uppskattas något vidare på tåget om en timme..

Uppfräschning!

Idag har jag spridit många klagovisor runt om mig, har nämligen fått uppleva världshistoriens värsta mensvärk! Har suttit kupad som Quasiemodo hela dagen, men jag har helt enkelt resonerat så att hållningen kommer efter bekvämligheten. Japp, japp.

Just nu sitter jag med hårfärg i håret. Borde egentligen plugga, men här kan vi ta upp det där med resonemang igen..

;)

Lars Winnerbäck



Det här är örats njutning!

I somras såg jag Lars Winnerbäck på Hultsfred, dock så visste jag knappt vem han var då och hade inte hört en endaste låt. Snacka om bortkastat..

Tröttig

Hej, hej, hallå!
I natt har jag sovit i lite mer än 2 timmar (vilket vi redan där kan konstatera att resultatet är en väldig trött och grinig tjej). Konstigt, gick ändå och la mig relativt i tid och Henrik var tyst som en mus, ändå kunde jag inte somna. Tjusningen är nog att jag är en jävel på att stressa upp mig själv, efter varje ny titt på klockan räknade jag ut "hur mycket sömn jag skulle få om jag somnade just nu". Strax efter halv tre kom jag fram till att det var mindre än tre timmars sömn kvar, då funderade jag seriöst på att gå upp.

Idag skickar jag en elektronisk puss till Henrik! Förlåt för mina trötta psykbryt i natt hjärtat.


Happy happy

Vaknade med ett leende på läpparna imorse, inte vet jag varför men det gjorde jag. Drog mig länge i sängen, men tog mig till slut i kragen och gick upp. Värmde en kopp kaffe i mikron, satte mig framför reprisen till Let's dance, värmde kopp till, bläddrade lite i Nynäsposten, sörplade i kaffet.. Ingen stress.

Nu har jag förflyttat mig till datorn, halvtittar lite på facebook med en ny kopp kaffe att surpla på.

Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, så jag lägger av nu. Slutkonstaterande är ändå att jag har druckit väldigt mycket kaffe inom loppet på en och en halv timme.

Förresten så vill jag också skicka en elektrisk kram till alla som var med igår. Jag har saknat er!


First day of my life

Ställde klockan på 9 imorse men vaknade inte förens kvart i 1 då av att det plingade till på mobilen. Herregud, men jag antar att det behövdes då jag satt uppe till klockan 3 igår natt.

Hur som haver. "Imorse" (klockan 12.45) var första gången på flera dagar då jag kände av riktig hunger och inte illamående. Äntligen! Nu en timme senare har jag ätit frukost för hela veckan. Hujedamej..

Vill hur som helst bara konstatera (kanske mest av allt för mig själv) att jag är tillbaka! Det här året fick en dålig start. Tog en vecka lite för långt jullov, men nu är det värsta över och som jag ser det nu så kan det bara bli bättre. Det är sista terminen på gymnasiet, jag är mitt i mina bästa år och jag är helt enkelt för bra för att låta det gå till spillo! Jag behövde den här extra veckan, först på måndag ser jag det som min första dag. Då ska jag vara fit for fight! I helgen ska jag bara ta igen mig.. Chill hos Natta ikväll med massa saknade vänner (verkligen behövligt eftersom jag satt hemma och ugglade hela lovet), städdag imorgon (julstjärnan hänger fortfarande och dinglar i fönstret, sist upp- sist ner) och plugg på söndag (mitt arbete i samhällskunskap B ska bli riktigt kickass). Förhoppningsvis så ska jag också äta chingchong mat med Adam, Fredrik, Max och Alex på söndagkväll!

Nu ska jag rensa lite på datorn, har bara 4,12 GB ledigt utrymme. Hehe "oupsie".

Klagofjant

Uääh.. Om jag ska beskriva känslan så är det som om någon har gröpt ur min kropp på energi och som ersättare fyllt upp den med illamående. Som en extra liten touch har han också fyllt magen med tusen vassa nålar.


Såå.. Här kom alltså dagens inlägg, inte ett dugg bättre än igår.


Dagens första konstaterande

Nödvändigt att äta frukost om man ändå ska kräkas upp allting.


Så, första uppdateringen på över en vecka! Hej, hej! Men jag kommer igen, hoppas på överseende.


Tankar

Aldrig i mitt liv har jag tänkt att en sådan här situation skulle vara så tuff, men det är det, det är sjukt tufft! Det är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag öppnar ögonen på morgonen. Herregud.

Jag måste hitta mig själv först och jag måste lära känna mig själv innan, även fast jag vill så in i nordens!

.. Shit, det här är svårt.


Nyårsmorgon

Nyårsnatten som ni kan läsa om i mitt tidigare inlägg slutade inte så speciellt bra, men däremot fick nyårsdagen sin allra bästa start!

Klockan 08.30 ringer pojkvän, min första tanke då var att han kommit hem från nyårsfesten och vill säga god natt, men istället är hans första ord "Jag står utanför ditt hus". Mja, jo.. Tjena, den där har man ju hört några gånger, men när han sen börjar rabbla upp vår bils registreringsnummer och att mamma står i köket börjar mitt hjärta att banka. Jag hoppar då upp ur sängen och kollar ut genom fönstret, och minsann där står min älskling och både ler och ser frusen ut.

Efter att ha hejjat på min mamma och småbrödrar som just vaknat får jag krypa ner till sängs igen, men nu tillsammans med min älskling. Där jag bara några timmar tidigare känt mig så ensam kunde jag mig nu inte önska något mer.


Tvåtusen fucking tio

Sicken nyårsafton! .. Eller sicken och sicken, i år har det varit jordens tråkigaste nyårsafton, men jag får faktiskt skylla mig själv.

Pojkvän undrar om jag vill komma och fira i Slussen, Lena undrar om jag vill komma och fira i Vika, Adam undrar om jag vill fira i Lidatorp och sist undrar Caroline om jag vill följa med till Trollbäcken. Men vad säger jag? "Nej, jag vill bara vara hemma och ta det lungt".  In  my  ass, aldrig mer ska jag lyssna på mig själv. Vart fick jag den dumma idén ifrån?

Men sanningen är väl också att hade jag varit iväg så hade jag med all säkerhet tyckt att jag borde stannat hemma. Jag är allt en hopplös tös, joda, det är jag.

Men hoppas att alla har haft en underbar natt och jag önskar er ett gott nytt år!

Nu ska jag gå och gnaga lite på resterna från ostbrickan.. Imorgon drar jag på visit till min underbara pojkisvän Henkri!

RSS 2.0